sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Lumppareiden pentutreffit

Perjantaina Myyn kasvattaja järkkäs ekat pentutreffit. Meillä oli tottistreenit Samuli Junton kanssa. Paikalle pääsi kaikki muut ihanat O-pennut paitsi Osku, mutta Osku toivottavasti nähdään ens kerralla. Myyn kanssa näytettiin meidän leikkiä ja kysyttiin lisävinkkejä miten jatkaa. Myös noutoa mietittiin kun Myy ei oikein tahdo noutaa, mielellään vaan syö kapulaa. Tosin nyt ei edes nostanut. Työstettiin sitten vain lelujen tuomista, tai oikeastaan nostoa koska nostosta palkattiin, eli sai vaihtaa toiseen leluun. Toimi hyvin ja näin jatkankin ja siirryn sitten leluista muihin tavaroihin ja lopuksi kapulaan. Seuraamista katsottiin myös, ja sitten takapäänkäyttöä joka kuulemma näytti oikein hyvälle. Treeni on siis tuottanut tulosta :)


Oli tosi kiva kuulla Samulin ajatuksia pentujen koulutuksesta sekä tietenkin seurata noita kaikkia ihania pentuja. Mä oon kyllä niin iloinen että Demin pennut on päässyt aivan mahtaviin koteihin. Koulutuksen jälkeen pennut pääsi vielä leikkimään porukalla ja nehän leikki. Tulivat hyvin juttuun keskenään, mitä nyt muutaman kerran tytöiltä lensi ärräpäitä.

Käytiin velä porukalla syömässä ja samalla tietty tutustuttiin toisiimme vähän lisää.

Lauantaina aamupäivällä meillä oli pentujen hakutreenit, mukana Kiila, Pata, Viggo, Myy sekä vierailevana tähtenä Ozzy. Myy pääsi siis ihka ekoihin hakutreeneihin. Tehtiin sille 3 pakenevaa haamua. Lähti heti ekalla kerralla hineosti mun luota, mutta juoksi vain n. 10m ja totesi että hitto mun ukko katos. Oli vähän hukassa, joten autoin sen verran, että lähestyin ukkoa yhdessä Myyn kanssa, askel askeleelta, mutta ilman muita apuja. Läheltä sitten itse bongasi maalimiehen ja meni luokse. Ekalla ja tokalla maalimiehellä söi namit vähän varovaisemin, mutta kolmannella oli jo syödä sormet. Kolmannelle ukolle irtosi myös paremmin eikä tarvinnut enää mun apuja lähestyessä. Myyn sisko Kiila ja veli Viggo ovat treenanneet hakua jo aiemmin ja vitsi ne oli taitavia. Pata-veli oli myös ekaa kertaa mutta sinne maalimiehille sekin pinko ja hyppäsi päälle :D Aivan mahtavia pikku tyyppejä kaikki.

 Kiila lähdössä pistolle
 Kiila pikku pusumaakari mun sylissä
 Pata lähdössä pistolle
Viggo

Lopuksi pennut pääs tietty taas leikkimään keskenään.

Sunnuntaina lähdettiin Kiilan ja omistajan kanssa tutustumaan Hki-Vantaan lentokentälle. Vietettiin siellä muutama tunti aikaa, kuljettiin molemmat terminaalit läpi. Mentiin erilaisissa rappusissa, useammalla hissillä ja käytiin kahvilla. Kiila ja Myy oli todella reippaita. Lentokentältä jatkettiin matkaa Purina areenalle, käytiin tutustumassa halliin. Kierrettiin hallissa ja kivuttiin parvelle, jonne vie sellaset ritilä portaat. Ritiläportaat oli vähän jännät, mutta molemmat tytöt kipusi rappuset omin jaloin. Tytöt pääsi myös tekemään putkea ja sehän vasta siistiä olikin. Purinalta jatkettiin Leppävaaraan, jonne jätettiin auto ja hypättiin junan kyytiin ja mentiin Helsingin keskustaan. Käveltiin Rautatientorilta Kamppiin. Oli muuten aikamoinen tungos rautatientorilla, mutta sepä ei tyttöjä haitannut. Kampissa käytiin Mustissa ja Mirrissä ja sitten jatkettiin matkaa bussilla takaisin Leppävaraan jossa hypättiin autoon ja ajettiin kotiin. Aivan mahtava päivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti