sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Treenejä

Lauantaina ajeltiin Demin ja Myyn kanssa Hyvinkäälle moikkaamaan Piaa. Myy ja velipoika Pata sai heti alkuun leikkiä pihalla ja kyllähän ne leikki. Siirryttiin jossain vaiheessa sisälle ja sisarukset jatkoivat sisällä siihen mihin ulkona jäivät. Ääntäkin riitti ja Myy sai tähän mennessä hiljaisen veljensä oikeen kunnolla haukkumaan, hups ja anteeks! Myyhän on hiljainen koira noin muuten, mutta lekkiessä pitää kyllä kaikennäköistä ääntä, örinästä haukkumiseen. Pata on kyllä aivan mainio pikkupoika, kunnon pusupoika se kyllä on, IHANA! Ilta meni mkavasti pentujen touhua seuraillessa ja jutellessa. Pienet pihatokotkin tehtiin. Myy teki sivulletuloja, imutusseuraamista, maahanmenoja ja katsekontaktia sekä luoksetulot. Illalla käytiin vielä yhteislenkillä ennenkuin lähdettiin kotiin ajamaan. Myy olikin sitten ihan väsy kun päästiin kotiin, kyllä uni maistui.

Sunnuntaina treenattiin porukalla Tähtiniityn koululla. Mukana Kirsi ja Nooa, Salla ja Jasu sekä Elli ja Silli. Aloitettiin ryhmäliikkeillä, ensin paikallaistuminen 2min ja sitten paikallamakuu. Demi meni maahan melkein samantien kun päästiin piiloon, kävin käskemässä istumaan. Hetken piilossa oltuani meni taas maahan, kävin korjaamassa istumaan ja vähän kovistelin. Menin piiloon ja hetken päästä oli aika ummessa ja päätettiin lopettaa siihen kun vielä istui. Demillä ei ole istumisssa ongelmia ollut, joten en tiedä mistä nyt tuuli. Paikallamakuussa evl käskytys, meni toisen käskystä maahan, eli näihin nyt joku kuuri, että muiden käskystä ei mennä maahan. Treenattiin kentällä pareittain ja kentällä oli paljon merkkejä, ruutu ym. sekä poikia pelaamassa fudista. Demin kanssa aloitettiin merkkitreenillä. Bongasi kyllä oikean merkin, eli edessä olevan, mutta paikka oli aivan väärä mitä tarjosi. Meni merkin vasemmalle puolelle ja jäi siihen istumaan, odotin jolloin alkoi korjaamaan paikkaan ja loppujen lopuksi korjasi oikeaan paikkaan, tästä kehu ja uusi yritys. Jälleen tarjosi paikaksi merkin vasentapuolta, pyysin korjaamaan ja teki töitä käskystä, mutta edelleenkään en palkannut muutoin kuin kehulla. Uusi yritys vähän lähempää, edelleen sama. Menin vielä lähemmäs, n. 5m nyt meni suoraan merkin taakse ja tästä kunnon kehut ja namppaa. Useampi toisto merkille eri etäisyyksillä ja nyt tarjosi jatkovasti oikeaa paikkaa, hyvin. Sitten yhdistettiin merkki ja ruutu. Eli lähetin merkille, kävin palkkaamassa sen ja pidin Demistä kiinni kun Salla meni ruutuun näyttämään. Peruuttelin kauemmas merkiltä lä lähetin ruutuun aj sinnehän se juoksi, hyvä! Muutama samanlainen toisto lisää. Evl ruutua siis pikkuhiljaa rakennetaan. Ohjatun suuntia kapuloilla, Kapulat oli leveyssuunnassa oikeilla etäisyyksillä, mutta syvyyttä alkuun 5m ja sitten 8m. Demi teki kaaret molempiin suuntiin aika kivasti, epävarma se vielä on, mutta eipä se haittaa, sen verran vähän näitä on vielä tehty. Salla onneks muistutti mua että turhaan odotan että Demi tuo kapulat mulle asti kun vois palkata heti siitä nostosta, eli palkkaus ajankohta muutettiin. Loppuun vielä kaukot. Salla huito takana jotta saatiin vähän ns. liikkurihäiriötä. Demi ei reagoinut huitomiseen ollenkaan. Vaihdot teki muutenkin omalla tasollaan, seiso-istu vaihto on edelleen se vaikea, siinä liikkui 10cm eteenpäin, muutoin pysyi hyvin.

Treenien jälkeen ajettiin vielä Puolarmetsään Kirsin kanssa, lenkitettiin koirat metsässä ja juoksutettiin Demi, Nitaa ja Nooaa viestitreenin tapaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti