sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Ekat rokotukset

Maanantaina koko porukka kävi rokotuksilla, kovin kätevää kun voi rokottaa koko porukan kerralla. Myy oli tosi reippaana, lähti heti tutkimaan taloa, meni 1- ja 4v. lapsien luokse, rapsuteltavaksi. Ensin rokotettiin Demi ja Nita, sillä aikaa Myy ehti pölliä lasten leluja ja rallatteli mm. pikkuauto suussa ympäri taloa. Kun Myyn vuoro oli, niin eipä se edes huomannu että sitä pistettiin. Rokotusten jälkeen Demi ja Nita meni autoon ja Myy pääsi leikkimään itseään nuoremman hoffitytön kanssa. Pihalla ne paineli peräkanaa ja painivat myös. Nopesti löysivät yhteisen sävelen ja hyvin sujui leikki.

Keskiviikkona osallistuin Demin kanssa Heidi Pesosen tokokoulutukseen. Pyydettiin vinkkejä palkkaamattomuuteen, joten Heidi vetäs meille heti alkuun neljän liikkeen setin: ruutu, luoksetulo, nouto ja seuraaminen. Demi alkoi ääntelemään seuraamisen aikana, ei äännellyt paljon, mutta piippaili kumminkin. Heidi totesi ettei hänen mielestään ongelma ole palkkaamattomuus vaan seuraaminen, jossa en ole musta-valkoinen. Demi edistää ja paikka on sille epäselvä. Persuasennon paikka on kuulemma kumminkin oikea, joten aloitettiin rakentamaan seuruuta ns. Christan seuruulla. Idea sii se, että seuruussa koira liikkuu vasemman jalan kanssa samaa tahtia, Demi oli perusasennossa, liikutin oikeaa jalkaa, jolloin Demin piti pysyä paikoillaan. Alussa ei tietenkään pysynyt vaan lähti aina liikkeelle, kielsin ja kun pysyi palkkasin. Toistojen jälkeen edettiin niin että otin ensin oikealla askeleen jolloin Demin piti pysyä paikoillaan ja sitten vasemmalla jalalla askel jolloin Demin kuului seurata. Näitä sitten vaihdeltii askelen ja useamman askeleen välillä. Demi alkoi pikkuhiljaa hiffaamaan idean. Tätä jatketaan nyt kotona jotta saadaan seuruu musta-valkoiseksi. Tykkäsin todella Heidin tyylistä, hyvin suorapuheinen mutta samalla hyvin kannustava. Menen uudestaan jos tulee mahdollisuus.

Viikon aikana ollaan joka päivä pientä puuhasteltu. Myy on jatkanut 2o2o treenaamista tasapainotyynyllä, Sivulletulosta on jo selkeä haju, koska olen pystynyt nostamaan kättä jo ylemmäs, ettei ole nenä ihan kiinni kädessä ja siis tarjoaa sivulletuloa pienemmällä avulla. Sivulla pysyy jo hetken, pitäen kontaktia, ehdin jo suoristaa itseni ja sitten iiso palkka. Seuraamista myös vähän kokeiltu, imuttamalla, tässä edetty sen verran että käden saan nostettua hetkeksi ylemmäs. Kosketusalustaa tehty myös, osaa alustan ollessa lähellä käydä tassulla painamassa alustaa, ei siis vielä jää sinne alustalle. Jatkettu edelleen kahden lelun leikkiä, vaihtaa mielellään kuolleesta liikkuvaan.

Demi tehnyt kaukoja, jotka aikas kivalla mallilla. Eteenistumisia, metallinoutoa jossa otetta paranneltu, jotta pitää kunnolla kiinni eikä löysästi. Jääviä ja merkkiä. Jumpattu ollaan myös tasapainotyynyn avulla.

Nita saanut tehdä noutoja ja seuraamista ja jumpannut samoja juttuja kuin Demi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti