lauantai 28. joulukuuta 2013

Uintia & tokoa

Perjantaina ajeltiin Hyvinkään koirauimalaan uittamaan Nitaa ja Erikan Tiikeriä. Nitahan ei kovin tästä innostunut, mutta kilttihän se on, niin tekee työtä käskettyä ;) Käskystä meni uimaan ja ehti uida paljon tuon 30min aikana. Täytyy taas yrittää talven aikana käydä tyttöjä uittamassa. Uimalassa oli myös uudet kuivurit ja nehän oli oikein hyvät. Nitan sain melkein kokonaan kuivaksi :) Ja voi kuinka pörrönen Nitasta tuli, ihan eri näköinen kuin ennen uintia :)

Tänään illalla menin Sporttikselle treenaamaan. Olin hallilla vähän ennen kuutta ja pääsinkin heti sisälle kun hallista oli edelliset jo poistuneet. Muita ei ollut paikalla ja hallissa oli kivasti esteitä joten päätinkin aloittaa Demin kanssa pienellä agility iloittelulla. Tehtiin putkista ja hypyistä rataa ja vähänkö Demi oli innoissaan. Irtosi hyvin, mitä ei aikasemmin oo tehny. Ja kiva kun irtosi koska neidillä oli hurja vauhti päällä enkä olis muuten pysynyt mukana menossa :)

Sitten siivosin hypyt hallin reunoille ja jatkettiin tokolla. Tässä vaiheessa Suvi ilmestyi hallille 8 viikkosen pennun kanssa. Pitihän sitä käydä vaavia kattomassa mutta sen jälkeen jatkoin Demin kanssa. Demi aloitti hyppynoudolla, tarkoitus oli treenata vinoja heittoja mutta toisin kävi. Olin huonosti varustautunut eli puista kapulaa ei ollut mukana joten tehtiin metallilla. Metallin luo tullessaan Demi mietti ottaakko vaiko ei, no kyllähän se sen sitten otti mutta paluuhyppyyn ponnistaessa tiputti kapulan varmaan 5 krt. Otettiin siis usea toisto ennen kuin saatiin homma pelittämään. Sitten seuraamista, lyhyitä pätkiä, ensin askeleita ja sitten lyhyttä suoraa ja käännös oikealle. Myös sivuaskeleita kokeiltiin oikealle. Paikka pysyi nyt hyvin, ei lähtenyt edistämään eikä poikittanut ja pysähtyessä perusasento oli aikas jees. Tunnaria tehtiin myös. Ekan tein niin että vein ite kapulat ja laitoin namin siihen kapuloiden luo. Demi söi namin, mutta oli jotenkin hukassa, haisteli ja toi oman. Otettiin uudestaan niin että Suvi vei kapulat. Nyt meni ravilla kapuloille ja haisteli siellä ja etsi nameja, blaah. Kun ei nameja löytynyt niin toi oman. Mä haluun että Demi laukkaa kapuloille niin kuin on tehnytkin, mutta en halua että se ryysii niin että tunnarit lentelee... voi voi... Demi teki myös hyppyä, hypyn toisella puolella oli purkki jossa palkka. Hyppyytin 60-80cm, meni varmasti yli. Loppuun vielä u-putken kautta luoksetulon stoppia hyvät stopit teki. Ai niin treenattiin me paikallamakuutakin, olin esillä koko ajan, koska keskityttiin siihen että makaa eikä mene lonkalle. Monta kertaa kävin korjaamassa, mutta onnistumisiakin tuli. Tehtiin siis eri pituisia pätkiä niin että olin lähellä tai vähän kauempana joko selkä Demiin päin tai ei. Olin oven edessä josta lasin kautta näin Demin ja pääsin aina heti puuttumaan kun meni lonkalle.

Meillä on jo eiliesestä lähtien kuulunut yksittäisiä ilotulitusraketteja. Tympii todella paljon kun ihmiset ei voi odottaa uuden vuoden aattoon asti. Nita o selvinnyt noista yksittäisistä hyvin. Kyllä se niitä kuuntelee ja ulkona ottaa pientä painetta jos tulee monta peräkkäin, mutta ei vielä pahasti ole reagoinut. Demi ei noista välitä. Mä niin toivon että vielä joku päivä noita ei enää myydä yksityishenkilöille. Mulle sopis enemmäin kuin hyvin, se että kaupunki järjestäis jonkun yhden isomman tapahtuman ja sen jälkeen ei kuuluis taas vuoteen mitään. Mutta sitä päivää odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti