torstai 26. joulukuuta 2013

Lisää tokoo

Nythän treeni into on selkeesti taas löytynyt! Tässä on vähemmällä treenimäärällä menty jonkin aikaa. Sisällä ollaan kyllä päivittäin jotain tehty, mutta onhan se eri asia treenata ulkona kun on tilaa ja voi treenata mitä liikkeitä/osia vain, toisin kuin sisällä. Vaikka itse tykkään kyllä sisätreenistäkin. Talven aikana on hyvä olla sisäprojekteja ja tässä onkin mietitty tälle talvelle uusia piiperryksiä jotka olis kiva saada talven aikana kuosiin :)

Mutta palataanpa tähän päivään. Iltapäivällä oli treffit Erikan ja koirien kanssa Sirkuskentällä. Tänään mukaan tuli vain Demi, koska Nita ei tahtonut. Kun oli aika lähteä niin Nita ei tullut eteiseen, jossa kaikki treeniromppeet oli. Kutsuin Nitaa tulemaan, mutta Nita päätti mennä sohvan viereen N:n luo. Nita sai siis jäädä kotiin, mikäs siinä, saahan sitä joulun kunniaksi valita mitä tekee ;)

Olin vähän myöhässä kentällä, sillä aikaa Erika oli jo rakentanut ruudut ym. valmiiksi. Eriak aloitti Taran kanssa ja sitten oli Demin vuoro.

Demi aloitti ruudulla. Tarkoitus oli, että vien Demin ruutuun ja sitten menen itse kauemmas ja käsken maahan. No Demihän oli into piukeena ruutua lähestyttäessä joten karkasi sinne. Annoin mennä, Demi pysähtyi oikeaan paikkaan, huusin samaan aikaan "seis" ja "maahan" ja Demihän meni heti maahan, ei mitään epäröintiä. Geelipalloa palkaksi ja muutama toisto samalla tavalla. Ei siis ainakaan tänään mitään ongelmaa tuon maahanmenon kanssa. Sitten luoksetulon stoppia, jälleen juoksutettiin Erikan ja mun väliä. Erikan oli tarkoitus hoitaa palkkaus takana, mutta kuten arvasin, eka toisto meni siihen, että D ei pysähtynytkään, kääntyi vain ympäri ja lähti Erikaa kohti. Ei saanut tietenkään palkkaa ja seuraavalla toistolla olin itse nopea, joten "seis" käskyn kanssa lensi samaan aikaan lihapulla. Tämän jälkeen malttoi oikeasti pysähtyä taas "seis" käskystä ja stopit oli oikein hyviä. Stopit alkoi olla taas teräviä. Tunnari, jonka Erika liikkuroi. Nyt on oppinut ettei siirry mun mukana kun käännyn ympäri. Lähti taas vauhdikkaasti ja tunnarithan siinä vähän lensi pois paikoiltaan, ei sentään kaikki mutta muutama kumminkin. Haisteli nätisti ja toi oman. Eilinen nami ei siis kantanut hedelmää tälle päivälle... Tää on hankala juttu, koska on todella mahtavaa että D menee tunnareille lujaa, mutta se että tulee sinne tunnarit lennellen ei ehkä oo toivottavaa. Oma kuitenkin löytyy mikä hyvä juttu. Pitäis ehkä laittaa uudestaan nami vähän ennen tunnareita?! Lopuksi vielä kaukoja takapalkalla. M-s vaihdot suurimmaksi osaksi hyviä, s-m liikkuu pikkasen. I-s vaihdoissa liikkui toinen takatassu melkein kokoajan. Demi myös kuikuili takapalkalle vähän väliä. Luulen että pitää taas ottaa kuuri, niin että namit sivulla.

1 kommentti:

  1. Joo, kokeile vaan uudestaan sitä namia niihin tunnareihin.

    - Pia

    VastaaPoista