sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Pipariksi meni...

...Niin siis piparihaaste joka kiertää fb:ssä... Päätin tietty kokeilla ja suurin odotuksin :D Olin aivan varma että Nitan kanssa onnistuu helposti... NOT! Ei onnistunut ollenkaan. Kaivoin piparin suusta pariin otteeseen, kunnes neiti ehti sen nielaista. Kokeilin uudella piparilla ja sama homma. Nita toisin sanoen tykkäsi piparista eikä ymmärtänyt mitään piparihaasteesta. No Demin kanssa olin melko varma ettei onnistu, ajattelin että hotkaisee piparin saman tien, mutta kappas vaan, D onnistui! Piti piparia nätisti ja luovutti sen nätisti. Tietty menin hakemaan puhelinta koska pitihän siitä nyt saada todistusaineistoa, mutta kuinkas kävi kään... Kun ytitettiin uudestaan niin D söi piparin, otin uuden ja sama juttu.. eli ei sitten tullut kuvaa kun en enempää pipareita halunnut tolle syöttää.

Eilen oltiin Kirsin, Sallan ja Heidin kanssa Sporttiksella tokoilemassa. Meillä oli kisamainen treeni, tosin päätin palkata kaukojne jälkeen.

Aloitettiin ryhmäliikkeillä jonka jälkeen jokainen sai tehdä 4 valitsemaansa liikettä.
 • paikallaistuminen 2 min, istui hyvin takajaloillaan ei pyllyllä, mutta etutassut olivat eri linjassa joka tuotti hankaluuksia pysyä istumassa, olisi halunnut valahtaa maahan. Pysyi istumassa koko ajan, mutta olin lähellä 2-5m päässä.
 • paikallamakuu 4 min, vinosti maassa, lonkalla, oli haistellut maata.

 • ruutu, unohdin tehdä virittelyn, Demi lähti hitaalla laukalla epävarmasti, puolessa välissä matkaa vauhti kiihtyi ja ruutu löytyi ja paikka ruudussa hyvä. Pysähtyi heti käskystä, maahan tarvitsi 3 käskyä. Pysyi maassa kun kävelin kuvion, tuli seuraamaan ekasta käskystä ja seuruu oli hyvää.
 • luoksetulo (voi), meni ekasta käskystä maahan,jättö hyvin. Tuli kovalla laukalla suoraan luokse, ei pysähtynyt "seis" käskystä ja "maahan" käskystä kokosi laukan muttei pysähtynyt.
 • kaukot (voi) ja etäisyys se 10m. Tässä takapalkka. Muutamassa vaihdossa tupla käskyt, Demi otti häiriötä kehän ulkopuolella olevista koirista ja oli siis huolissaan siitä takapalkasta, ettei vaan joku muu käy sitä syömässä. Mutta teki kaikki vaihdot, muutama täysin puhdas vaihto, muutamassa tuli vähän eteen, yhteensä eteni n. 20cm.
 • tunnari, hämmentyi kun käännyin ympäri, tuli uudestaan mun sivulle. Lähti laukalla tunnareille, haisteli kolmea, toi oman. Ravilla paluu.
Mietteitä:
 • Paikallaistumisessa täytyy mun muistaa kiinnittää huomiota että istuu kunnolla ja että etutassut ovat samassa linjassa.
 • Paikallamakuussa täytyy nyt kiinnittää enempi huomiota ettei ole lonkalla ja ennen kaikkea saada haistelu pois.
 • Ruutu, täytyy muistaa viritellä. Treenata erikseen maahanmenoa niin että mulla ja Demillä on pitkä etäisyys toisiimme. Bongaa ruudun hyvin ja paikka on selvä.
 • Luoksetulo, ei olla treenattu vähään aikaan ja sehän näkyi, treenin puutetta siis.
 • Kaukot, siirretty takapalkkaan vasta nyt viikolla, liian vaikea vielä kun muita koiria lähellä, joista otti häiriötä. Mutta olen kovin tyytyväinen että teki vaihdot 10 metristä.
 • Tunnari, täytyy treenata tuota alkua että käännyn ympäri. Demi katsoi mua hömlistyneenä ja tuli uudestaan sivulle. En oo ihan varma ollaanko tätä ollenkaan treenattu, hups. Oman tuo varmasti :)
 • Demi päästi koko setin aikana vain yhden äänen, se tuli jossain siirtymässä, jee! Siirtymät meni muutenkin hyvin, ei possuillut. Mulla oli koko setin aikana levollinen olo, vaikka virheitä tulikin liikkeissä. Meillä oli kumminkin hyvä fiilis alusta loppuun.
 • Täytyy miettiä jättökäskyjä eri liikkeille. Tajusin että mulla on ollut sama jättökäsky kaukoille sekä luoksetulolle, ei hyvä!
Hyvät treenit oli ja hyvä mieli jäi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti