maanantai 28. lokakuuta 2013

Viime viikon juttuja...

Maanantaina aloitin illan kokoustamalla. Kirsi toi Nooan hallille, koska muuten en olis ehtinyt osallistua treeneihin. Vuorossa oli oman ryhmän kisat. Ollaan nähtävästi siirrytty omissa kisoissa tekemään 2-luokan rataa, no ei siinä mitään kyllähän me treeneissä tehdään muutenkin 2-3 luokan ratoja. Rata oli vuodelta 2010, Saviojan Annen agility rata. Mukava rata, jossa sai juosta. Tehtiin ekalla kierroksella heti 0-rata, vaikkei ihan optimaalinen suoritus ollutkaan, mutta ihan jees. Kontaktit otti ok, puomilla tais jäädä liian ylös jolloin odotin että siirtyy oikeaan kohtaan. Tokalla kierroksella lähti homma vähän hanskasta ja kepeillä ei enää malttanut pujotella loppuun kun kepeiltä käännyttiin paluusuuntaan jossa oli putki. Ekan kierroksen nollan ansiosta sijoituttiin kumminkin 2. sijalle, ja vain voittaja ja me tehtiin nollat :) Olipa kiva fiilis, jospa sitä taas uskaltautuis kokeilla kisoja?!

Nita teki treenien jälkeen ulkona keppejä ja kontakteja. Kontaktit ok ja kepeilläkin pää pysyi melko alhaalla, tosin ei kaikilla toistoilla.

Keskiviikkona oli Nitan agility treenit. Tekniikkatreenit ja aineena välistävedot. Tulipahan todettua että välistävedot ei oo ihan helppoja. Joo tai on jos radalla on vain 1 tai 2 välistävetoa peräkkäin, mutta mitäs sitten jos niitä on 4 tai 5, huomattavasti hankalampaa. Hinkattiin siis hetki välistävetoja kunnes alkoi toimimaan. Meillä oli siis pitkä suora jossa 4 välistävetoa peräkkäin. Ai että, kyllä oli taas rytmityksen kanssa haastetta. Miks rytmitys on niin vaikeeta?!

Torstaina ajoin Hyvinkäälle Demin kanssa. Demi pääsi Pialle hoitoon kun itse lähdin perjantaina Lapualle.

Perjantaina vein Nitan iltapäivästä mun vanhemmille hoitoon. Äiti halus Nitan hoitoon kun eivät ole pitkään aikaan saaneet hoitaa. Sen jälkeen ajelin Vantaalle josta lähdettiin kimppakyydillä kohti Lapuaa.

Mutta täytyy todeta että perjantai aamu oli kyllä hassu. Todella outoa olla kotona vain yhden koiran kanssa. Ei ollut ketään joka seuraa keittiöön, ei ketään joka nuolee paljaita varpaita, lenkillä ei ketään jota kutsua luokse kun edessä viipottaa jänis. Nita siis oli kotona, mutta Nitalla ei ole tapana tulla keittiöön eikä nuolla varpaita eikä se lähde jänisjahtiin. Lenkillä heittelin Nitalle narupalloa ja neiti oli kyllä niin iloinen. Oli jotenkin hassua kun ei tarvinnut miettiä missä se menee ja meneekö jonkun vieraan luokse, koska Nita ei mene, pysyttelee mun luona, välillä menee edelle tai jättäytyy taakse, mutta ei mene kauas.

Perjantai meni siis autossa istuen. Lapualla oltiin joskus kymmenen aikaan illalla. Pysähdyttiin matkalla kerran ostamaan kahvia ja pikkasen herkkuja. Lapualla, Karhunmäessä majoituttiin sekä mentiin vielä illalla taskulampun valossa rakentamaan mh "rataa". Tehtiin niin paljon kun pystyttiin ja loput pikkuhommat jätettiin lauantai aamulle. Ilta venyi pitkään ja lauantaina oli herätys vähän yli 6. Ei siinä montaa tuntia kerennyt nukkumaan. Loppu rata valmiiksi ja koiria ottamaan vastaan. Päivä oli pitkä mutta antoisa. Mh-kuvaukseen osallistui lauantaina vain yksi collie, rotukirjo oli melko laaja. Oli tosin kiva seurata erilaisia koirakoita. Lauantaina oli tarkoitus mennä ajoissa nukkumaan, mutta homma kaatui siihen kun menin lukemaan sähköpostiti klo.23 aikaan. Huomasin että puolituntia aikaisemmin oli yksi perunut sunnuntain osallistumisen. No eipä siinä mitään, mutta jos on aamun eka koirakko ja paikalla pitäis olla klo. 7:30 ni kauheen kiva et joku peruuttaa paikkansa alle 12h aikaisemmin ja vielä sähköpostilla! Olis nyt edes voinut soittaa!!! Siinä meni sitten loppuilta/yö kun yritettiin saada tilalle koirakkoa, joka onneksi löytyikin klo. 01!. eli yöunet jäi jälleen kerran lyhkäsiksi. Sunnuntai aamuna olikin siiten melkosen väsynyt olo, mutta kummasti sitä kumminkin piristyy. Jälleen oli erilaisia koiria mukana sekä 2 collieta, joista toinen oli todella mukava. Ilo nähdä noin rohkea, utelias sekä mukavasti taistelutahtoa omaava uros :) Tuosta kyllä niin tykkäsin! Illan päätteeksi pakattiin vielä kamat kasaan ja lähdettiin ajamaan kotia kohti. Onni oli päästä kimppakyydillä koska en olisi kyllä itse jaksanut ajaa, sen verran koville otti viikonloppu. Kotona olin sitten puoli yhden aikaan yöllä. Kun pääni sain tyynyyn niin uni tuli kyllä samantien. Mukava viikonloppu erittäin hyvässä porukassa!

Tänään aamupäivästä hakemaan Demiä Pian luota. Demillä oli ollut todella mukavaa ja Demistä ja Pipistä oli tullut hyvät kaverit. Demi oli viikonlopun aikana käyttäytynyt hyvin ja päässyt mukaan kaikenlaisille reissuille :) Kissojen kanssa oli tullut hyvin juttuun eikä onneksi ollut niitä kiusannut. Kissojen kehrääminen sen sijaan oli Demistä jännittävää ja pikkasen pelottavaa. Demi kuvitteli kissojen murisevan :D Kiitos Pia Demin hyvästä hoidosta! Hyvinkäältä suunnattiin hakemaan Nitaa kotiin. Olipas vastassa kovin iloinne tyttö. Nitallakin oli mennyt viikonloppu hyvin. Käytiin tyttöjen kanssa lenkillä ja kyllähän sitä leikkiä taas riitti :) Kiva saada taas koko porukka kasaan, on se vaan outoa olla ilman koiria.

1 kommentti: