sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Mennyt viikko

Keskiviikkona Nita pääsi fyssari Tamaran käsittelyyn. Tällä kertaa niska ja lavat oli jumissa, mutta onneksi ne saatiin auki käsittelyn aikana. Muuten Nita oli hyvässä kunnossa. Venyttelyt pitää nyt muistaa paremmin, niistä ei saa luistaa...

Perjantaina kävin Erikan ja koirien kera treenaamassa. Nitan kanssa paranneltiin pujottelutekniikkaa ja hiottiin kontakteja. Pujottelu paranee kun autan kädellä, mutta ei vielä osaa ilman käsiapua. Kontaktit teki hyvin.

Demi teki takaakiertoja ja vauhtisuoraa kera hyppyjen ja putkien. Dempula oli aikamoisen innokas veijari <3

Sunnuntaina, eli tänään aamulla lähdin klo. 6:30 ajamaan Vantaalle jossa vaihdettiin autoon jossa talvikumit alla. Ei uskallettu Erikan kanssa lähteä kisoihin pelkillä kesäkumeilla, tarpeeks jännää oli ajaa Espoosta Vantaalle kesäkumeilla. Hyvin kyllä selvittiin mutta Riihimäellä ei oltais selvitty kun siellä oli jo lunta! Ykkösten radat oli aamusta joten Nita sai odotella omaa vuoroaan puoleen päivään asti. Salosen Mara oli tuomaroimassa, ja aikamoisia ratoja oli. Ekalta radalta saatiin 5vp (kepeiltä kielto) ja tokalta HYL, joka oli muute hyvä hylly! Aina voi jossitella, mutta mun ei olis kannattanu viime tipassa muuttaa ohjauskuviota, koska uskon että olisin onnistunut ilman ohajuskuvoin vaihtoa, mutta turha sitä on jälkikäteen jossitella, tehty mitä tehty. Ekalla radalla tuli kaks nollaa ja tokalta radalta ei yhtäkään, joten mitään tulosjuhlaa ei kyllä kisoissa nähty.

Kottintulon jälkeen söin ja sitten lähdettiin porukoille vaihtamaan talvikumeja alle. Nyt ei siis haittaa vaikka jäätä olisikin tien pinnassa koska nyt mä oon varautunut.

Tytöt on saanu tokoilla pienesti viikon aikana, sekä lenkillä että sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti