maanantai 21. tammikuuta 2013

Lenkkeilyä, treenejä, uintia...

Viime viikko meni taas vauhdilla. Erikasta ja Tarasta saatiin lenkkiseuraa puolessavälissä viikkoa ja tulikin käveltyä mukavan pituinen lenkki. Koirat sai juosta vapaana osan matkaa, mutta enimmäkseen olivat kyllä hihnassa. Harmi vaan kun iltasin on niin pimeetä niin ei ole saanut mitään kuvia otettua.

Treenattukin on, kotona molemmat on tehny kaukoja viikon aikana ja sivulletuloja, peruuttamista. Myös tasapainolauta on ollut käytössä.

Lauantaina treenattiin Sporttiksella, molemmat tytöt olivat mukana. Demi teki seuraamista, joka päädyttiin kuvaamaan videokameralla, jotta näkisin miltä näyttää kun ei tuntunu mitenkään hirmu hyvälle. Videolla näytti omaankin silmään hyvälle, ongelma vaan on, ettei se tunnu niin hyvälle. Eli mulla on selkeä ristiriita tunteen ja näön kanssa, höh! Tiedän että osasyy on se, että Demi on aikaisemmin painanut ja vähän jopa estänyt mun kävelyä, ja se tunne on jotenkin tuttu ja nyt kun ei enää paina, mutta on hyvässä kohtaa niin musta tuntuu tavallaan väärälle. Täytyy kuvata enemmän ja verrata tunteeseen niin kyllä se siitä :) Iloinen olen todella intensiivisestä katsekontaktista koko seuraamisen ajan. Ruutua tehtiin myös ja kas kas, haistelua oli myös Sporttiksella, jossa pohja ei ole täynnä namia. En tiedä kumpi johtuu kummasta, mutta nyt en enää heitä namia maahan, ruutuun. Demi meni ruutuun ja mun kehusta alkoi heti haistelemaan maata ja etsimään namia, jonka jälkeen päätin korjata tilanteen. Käskin pysähtymään ruudussa, kehun ja sanon uuden seis, jolloin ei enää haistellut maata ja kävelin D:n luokse palkkaamaan. Tällä tavalla edetään nyt jonkin aikaa ettei sitä maata enää haistella. Paikallamakuun jättöjä, jotka sujuivat hyvin, ei noussut kertaakaan istumaan.
Nita teki myös ruutua, ihan hyvällä mallilla on. Liikkeestä istuminen, hyvä myös. Paikallamakuuta, jossa ääntelyä, murr.

Sunnuntaina lenkkeiltiin aamupäivällä auringonpaisteessa, tosin siitä auringosta ei ollut enää paljoa jäljellä kun päätin ottaa kuvia koirista.
Aurinko pilven takana piilossa


Demi 1v. 9kk
Nita 4v. 10kk

Illalla käytiin vielä Kirsin ja Pian sekä koirien kanssa Hyvinkäällä koirauimalassa uimassa. Demi oli alkuun taas sitä mieltä että tää on ihan tyhmää, mutta muutaman kerran jälkeen ui jo ihan mielellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti