lauantai 12. tammikuuta 2013

Kokeenomainen

Tehtiin Sporttiksella kokeenomainen treeniporukalla, oli liikkuri/tuomari ja loput porukasta kirjoitti kommentteja. Meillä ei mennyt ihan putkeen, osallistuin siis Demin kanssa. En nyt löydä niitä muistiinpanoja mutta kirjoitan ne huomiot mitä muistan.

Luoksepäästävyys: istu sivulla ja piti kontaktia. Hyvä
Paikallamakuu: ekasta käskystä maahan, nousi istumaan mun ollessa jossain 15m kohdilla. Istui n. 1,5min jonka jälkeen meni maahan. Vähän kuunteli toisen hallin ääniä, mutta oli kumminkin ihan rauhallisen oloinen
Seuraaminen kytkettynä: Kontakti tippui välillä, mutta oli ajoittain todella hyvän näköistä. Paikka eli sivusuunnassa, mutta ei kuulemma jätättänyt. Jonkun käännöksen törmäsi muhun. Kävelin liian hitaasti.
Seuraaminen vapaana: Parempi kuin yllä. Kontakti pysyi paremmin ja paikka ei elänyt niin paljon, eikä törmännyt käännöksessä. Nyt oma kävelytahti parempi.
Liikkeestä maahanmeno: Todella hyvä, nopea maahanmeno.
Luoksetulo: Hyvä, siirtyi tosin raviin metriä ennen.
Liikkeestä seisominen: Meni maahan, kuulemma hieno maahanmeno ;)
Hyppy: Hyvä, mutta siirtyi muutaman askeleen mun mennessä sivulle. Tupla käsky sivulle.

Muut eivät huomanneet, mutta Demi päästi piippauksen joka liikkeen alkuun, eli palkkaamattomuutta tarvii treenata vielä paljon lisää. Teki kumminkin samalla asenteella kaikki liikkeet, mutta se piippaus johtu siitä palkkaamattaomuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti