sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sporttiksella

Eilen, lauantaina oli taas treenit Sporttiksella. Tehtiin Erikan kanssa pareittain juttuja, jolloin sai palautetta omasta tekemisestä ja sehän on mulle ainakin todella hyväksi. Demi aloitti seuraamisella. Tehtiin seuraamista ympyrällä, ensin vasemmalle. Erika sanoi kun näytti hyvälle ja mä pääsin sitten palkkaamaan. Demi tuntu oikein hyvälle ja palkkailin vaihdellen, eri pituisista pätkistä. Sitten vaihdettiin suuntaa ja seuruutin oikealle. Tämä oli selkeästi vaikeampi Demille. Seurasi edelleen hyvin, mutta helpommin jäi paikka aavistuksen taakse, vaikkei kumminkaan jätättänyt. Olin kumminkin erittäin tyytyväinen seuraamiseen, suurimmaksi osaksi tuntui todella hyvälle ja jäi hyvä mieli molemmille :) Sitten luoksetulo, jossa palasin takaisin palkkaamaan ja vasta sitten kutsuin luokse. Hyvällä vauhdilla tuli, tosin vaati kaksi käskyä, mutta ei tainnut kuulla ekaa käskyä kun hallissa oli niin kova haukkuminen. Sitten tauko jonka jälkeen tehtiin merkkiä. Ensin kosketusalustalla, mutta sitten epäilin ettei ollenkaan oikeasti tajua merkkiä, menee vaan alustalle, joten otettiin alusta sitten pois ja kas, kyllä se neiti edelleen hakeutu samaan kohtaan merkin taakse. Paikka on vielä kovin vino, mutta tietää mikä merkki on. Kun ollaan saatu merkkiä vielä vahvistettua, niin pitää alkaa korjaamaan paikkaa paremmaksi, eli suoremmaksi. Nyt satsataan merkki motivaatioon.

Nita teki omalla vuorollaan luoksetulon stoppia. Tein ensin ihan vaan läpijuoksua jonka jälkeen stoppasin. Heti ekan stopin jälkeen alkoi ennakoimaan vaikka otinkin läpijuoksuja, joten päätin kokeilla uudella tavalla. Eli kutsuin Nitan luokse ja lähetinkin itseäni takana olevalle putkelle, putkesta tultuaan joko pysäytin tai palkkasin ns. läpijuoksun. Jottei osannut alkaa ennakoimaan, pysäytin myös välillä ennen ensimmäistä putkeen lähetystä. Tämä toimi ainakin tällä kertaa hyvin, stopit oli napakoita eikä Nita vielä ehtinyt alkaa ennakoimaan. Nita teki myös hyppynoutoa. Treenattiin vinoja heittoja. Nita hyppäsi aina, vaikka kapula olikin kuinka vinossa tahansa, mutta takaisintullessa tarvitsi vartaloapua, hartia-apu riitti ja sitäkin saatiin pienemmäksi. Tehtiin myös huomio, että jos kapula on minusta katsottuna vinossa oikealle, niin ei tarvitse ollenkaan vartaloapua paluuhypyssä, koska on niin tulossa perusasentoon vasemmalle, mutta jos kapula oli vasemmalle vinossa, voisi tulla ohi ilman vartaloapua koska paluulinja vasemmalle puolelle on suorempi hypyn ohi.

Treeneistä jäi todella hyvä maku, molemmat tytöt olivat taitavia ja mä kans vähän ;)

Tänään oli tarkoitus mennä Purinalle aksaamaan, mutta kuinkas ollakkaan, halli oli taas varattu. Käytiin vielä hallissa tarkistamassa homma, mutta halli on varattu toiselle seuralle su iltaisin. Ihan tyhmää kun tuli taas huonosti tsekattua nuo varausvuorot :( Mentiinpä sitten kahville ja sen jälkeen Erikan ja Taran kanssa lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti