maanantai 6. elokuuta 2012

Nooan agi treenit

Tänään oli vuorossa Nooan ryhmätreenit agilityssä. Tehtiin rataa jossa treenattiin ihmisnuolta ja päällejuoksua. Radan alussa käännettiin koira ihmisnuolella, tää toimi todella näppärästi Nooan kanssa, täytyis muistaa käyttää tätä ohjausta enemmän. Myös päällejuoksu onnistui, tosin tässä ajoituksen kanssa oli enemmän säätämistä. Ite jäin helposti vaan seisomaan, enkä liikkunut tarpeeksi tai sitten liikuin liian aikasiin jolloin Nooan tuli hypyn ohi.

Estetreenissä oli uutena esteenä  pöytä, tässä ei mitään kummaa, hyvin toimi. Sitten toisena uutena esteenä oli okseri, jota tehtiin tasaokserina ja vielä 35 cm korkeudella. Okseria tehtiin siis ihan yksittäisenä esteenä. Tässä Nooalla oli alussa vaikeata arvioida ponnistuspaikkaa ja muutamalla ekalla hypyllä ponnisti vajaan 2m päästä, hui. Toistojen kautta löysi kumminki sitten hyvän ponnistuspaikan ja arviointikyky alkoi paranemaan. Lisää tekniikkatreeniä vaan :) Loppuun vielä puomin alastulon kontaktia, joka oli totaalisen unholassa tänään. Lisää tehotreeniä taas kontakteihin ni kyllä se taas siitä. Muutaman toiston otin itsekseni vielä keppejä 5 verkolla, mukavasti meni.

Saatiin tänään sähköpostiin uusi lukujärjestys, eli siitä näkee mitä treenissä harjoitellaan milläkin kerralla. Syksyn aikana tulee muutama uusi ohjauskuvio ja treenataan vanhoja. Suurin muutos tulee siinä että treenit tulee pyörimään 4 vko:n cykleissä, eli 2 x tekniikkatreeniä, 1 x rataharjoitus,1 x kisat ja näin toimitaan jouluun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti