perjantai 10. elokuuta 2012

Hakua ja tokoa

Eilen, keskiviikkona, menimme hakutreeneihin Sipoon Landbohon. Treeneihin osallistui 6 koirakkoa, mikä on mun omaan makuun juuri sopiva määrä. Olin ilmoittautunut treeneihin jo aika päivää sitten, mutta kun Demin juoksut sitten alkoi sunnuntai iltana, niin ehdin jo hätäpäissäni treenit perua. Onneksi ihana T lähetti viestiä ja kertoi että olemme tervetulleita juoksuista huolimatta :) Eli Demi pääsi hakutreeneihin mukaan, oltiin viimeisinä ettei urosten keskittymistä häiritty. Demi teki 3 ukkoa. Eka oli sellanen "pakeneva" (termit voi mennä väärin...), eli jäätiin Demin kanssa keskilinjalle kun maalimies lähti juoksemaan piilolleensa, kun mm oli piilossa lähetin Demin perään. Demi teki suoran piston, mutta ihan lopussa teki jonkun koukeron ja löysi sitten mm. Tää eka mm oli siis oikeessa etukulmassa. Palattiin keskilinjalle josta ääniavuin lähetin Demin vasemmalle, ja vasemmasta etukulmasta löytyi mm. Takasin taas keskilinjalle ja vähän eteenpäin josta vielä lähetin oikealle josta löyty 3 mm. Demi työskenteli tosi mukavasti, draivia oli ja tyypperö oli ihanan innoissaan. Ens kerralla täytyy muistaa ottaa vaikka 4 mm ettei aina oteta samaa määrää. Kaks piiloa oli muistaakseni umppareita, tosin "ovi" jätettiin auki, kolmas oli muistaakseni lahonnut maja tai jotain sinnepäin. Mutta mm oli hyvin piilossa ja siitähän me tykätään, ettei silmillä voi bongata :) Tän kertanen porukka oli todella mukava, tällasessa porukassa treenais mielellään useamminkin.

Tänää oli vuorossa tokotreenit Puolarmaarissa. Treenasin molemmilla tytöillä. Nita sai aloittaa. Taisin aloittaa metallinoudoilla. Lähti vasta tokalla käskyllä, mutta itse nouto oli hyvä, jos nyt ei lasketa pientä haukkua mukaan... Uusinnalla lähti heti eksta käskystä eikä haukkunut. Luoksetulon pysäytystä, joka hyvä :) Luoksetulon maahanmeno, joka meni istumiseksi. Otin uudestaan ja nyt annoin käsiavun, hyvä. Pieni pätkä seuraamista, jossa käännöksiä, sivuaskeleita ja temponmuutoksia. Vähän otti häiriötä ympäristöstä. Loppuun tunnaria, voi blääh ja yäk :( Mä en niin tykkää tästä liikkeestä... No mutta asiaan, laitettiin kasa ja sen kasan viereen vein sen oman, napsi vääriä useampaan otteeseen ja sitten toi oman. Uusin useamman kerran ja nameja laitettiin myös mukaan jotta muistaisi haistella, mutta ei oikein luonnistunut. Treenaan tunnaria liian vähän, tiedän sen. Mua vaan ahdistaa se ettei edistymistä tuu ja tuntuu että kaikenmaailan keinoja ollaan kokeiltu. Todennäkösesti kumminkin oon liian nopeesti vaihtanu tyylistä toiseen enkä oo tarpeeks tehny toistoja, tyhmä minä!

                                          kuva: Minna Saarinen (tokoleiri 2012)
Demi teki omalla vuorollaan, vähän kauempana omalla nurtsipläntillään, seuraamista. Tein alkuun lyhkäsiä ihan askeleen pari pätkiä josta palkka. Sitten pidensin ja otin käännökset mukaan, pysy hyvin mukana kaikissa käännöksissä. Tein myös paikallaan käännöksiä vasemmalle, ne meni superisti. Päätin sitten kokeilla myös sivuaskeelita oikealle ja vasemmalle. Näitä ollaan tehty pari kertaa kotona namiavulla, nyt tein ilman. Parasta tässä oli se että Demi osas tehä sivuaskeleet todella hyvin ja niin vähällä treenillä. Käytti takapäätä yyber hyvin! Sitten muutama liikkeestä maahanmeno  itse peruuttaen, hyvin. Luoksetulo, hyvin. Sitten pieni paussi jonka jälkeen paikallamakuu Silli kelpien kanssa. Etäisyys ehkä 15m, hyvin pysyi vaikka ympärillä annettiin kaikenmaailamn häiriökäskyjä. Silli vapautettiin ensin, jonka jälkeen siirryin Demin viereen, en ottanut heti sivulle vaan tässäkin muutamia häiriökäskyjä, jotka muistaakseni meni hyvin. Erikseen vielä perusasennossa häiriötä, tässä lankesi maahanmeno käskyyn muutaman kerran, mutta tajusi sitten idean.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti