lauantai 25. huhtikuuta 2015

Lomalla on mukava olla

Olen ollut lomalla tämän viikon joten ollaan ehditty tehdä kaikennäköstä viikon aikana.

Maanantaina mentiin Nitan kanssa aamusta fyssarille. Nitan selkä oli kipeä tossa aikasemmin kevät-talvella. Yritin silloin jo saada aikaa fyssarille, mutta vapaita aikoja ei ollut kuin vasta nyt. No totuus oli kumminkin parempi kuin ajattelin. Nitan selkä ei ollut niin jumissa kun mä kuvittelin. Enemmän oli jumia etupäässä niin kuin sillä on aina ajoittain on ollut. Jumit saatiin käsittelyssä mukavasti auki ja seuraava kerta olis sit joskus puolen vuoden päästä, ellei jotain ihmeellistä tässä välillä tapahdu.

Myylle talloin namiruudun, olisko ollut nro 4. Hyvin pysyy alueella, välillä ajautui ulos, mutta huomasi sen ja nuuskutteli takaisin ruutuun. Tasapainotyynyllä harjoiteltiin laittamaan etutassut tyynylle, ensin riitti yksi tassu ja sitten molemmat. Muutama sivulletulo, istumista ja siinä myös katsekontaktia, maahanmenoa ja maassa pysymistä.

Demi teki jumppajuttuja, seuraamista ja jääviä.

Tiistaina lenkkeiltiin Nitan ja Demin kanssa Luukissa. Eipä olla vähään aikaan tuolla käyty. Vaikka oltiinkin päivällä liikkeellä, niin ihmeen paljon oli porukkaa siellä.


Demin kanssa treenattiin kaukoja, eteenistumista eri kulmista, seuraamista, jossa erityishuomio käännöksissä. Eteenistuminen on kyllä paremmassa jamassa kokoajan, mutta edelleen jos pyydän korjaamaan, esim. jos on vinossa, niin lähtee korjaamaan sivulle eikä siis paranna edessä istumista. Lisähuomiona että mulla on käsiavut tässä mukana, mutta nopeesti tarjoaa sivulletuloa.

Nita sai jumpata ja tehdä peruutusharkkoja, se tykkää niistä niin. Peruutetaan ja tehdään käännöksiä ja täyskäännöksiä peruuttaen, hauskaa puuhaa.

Myy sai taas tehdä namiruudun, nro 5. Tassut tasapainotyynyllä, ja siinä pyörimistä, eli takapäänkäyttöä. Sivulletuloja ja siinä katsekontaktia. Puisen noutokapulan nostoja. Puisessa kapulassa on liian pieni maavara, Myyn on selkeästi vaikea sitä nostaa. Täytyis ottaa ohjatun kapula. Muutama hyvä nosto, mutta helposti jää puremaan kapulaa, uups.

Keskiviikkona ajelin Myyn kanssa Lammille moikkaamaan mun vanhaa työkaveria. Myy itki ja ulvoi autossa koko menomatkan, oksensi ja kuolasi. Se on kyllä vähän raukka kun voi niin huonosti autossa. Lammilla tutki reippaasti isoa asuntoa, vipelsi siellä kuin kotonaan. Kissakin oli tooosi mielenkiintoinen. Takasintullessa Myy oli melkein koko matkan hiljaa ja koti parkkikselle tultiin niin löysin neidin nukkumasta. Oli kuolannut jonkun verran mutta vähemmän kuin menomatkalla. Ruokaa sai samoja temppuja harjoitellessa kuin ma-ti.

Demi pääsi vuorostaan fyssarille. Koska Demi on aloittamassa kesän kestävää hyppytekniikka kurssia piti sen ensin käydä fyssarilla. Kouluttaja halusi tietää onko lantio siinä kunnossa että voi hyppytreenit jo aloittaa, vaikka synnytyksestä ei vielä ole kovin pitkä aika. Demi on hyvässä kunnossa, kuulemma palautunut hyvin synnytyksestä. Selkälihaksia pitää vahvistaa, saatiin jumppaohjeet mukaan. Eli syvät lihakset treeniin. Lantio oli hyvässä kunnossa, mutta lonkankoukistaja oli kireä kuin myös suoliluun kohdilla oli kireyttä. Saatiin lupa aloittaa hyppytekniikka treenit, jee!

Torstaina ajelin aamusta Hyvinkäälle Demin ja Myyn kanssa. Treffattiin Pian kanssa maastolajien merkeissä. Myy ajoi elämänsä ekan jäljen. Meni kuten eka jälki kai voi mennä, eli vähän sinnepäin, mutta tästä on hyvä jatkaa. Pia talloi Demille jäljen jossa 6 keppiä. Demi oli aivan loistava! Aivan uusi draivi päällä, jokaikinen keppi löytyi ja kulmat selvitti hienosti. Vitsit mä olen iloinen!!

Illalla mentiin Demin ja Myyn kanssa Purinalle. Myy pääsi ekaa kertaa tutustumaan meijän aksahalliin. Myyn kanssa tehtiin putkea muutama toisto, hienosti meni ja palkaksi leikkiä.

Perjantaina aamulla treffit Erikan ja sen kaverin kanssa Petikossa. Pennut sai tutustua toisiinsa ja sen jälkeen jatkettiin matkaa Helsinki-Vantaan lentokentälle. Auto parkkihalliin ja sen jälkeen tutkimaan lentokenttää. Mentiin kahdella erilaisella hissillä, portaita, liukuportaita tai siis sellanen suora "liukuporras" ja sit kierreltiin molemmat terminaalit edestakas ja käytiin kahvilla. Myy liikkui hienosti liukkailla pinnoilla ja oli kiinnsotunut mitä ympärillä tapahtuu. Sai rapsutuksia ventovierailta ihmisiltä ja sehän passas. Reissu oli oikein antoisa.

Tiikeri, Myy ja Unna

Lentokentältä ajettiin takaisin Petikkoon, jossa tehtiin Myylle ja Tiikerille jäljet. Jälki oli tällä kertaa nurmella. Myy oli paremmin kartalla kuin eilen, mutta pyörimistä oli edelleen. Lopuksi Myy ja Unna pääsi vielä uudestaan leikkimään ja sehän vasta hauskaa olikin. Tytöt juoksenteli ojassa ja lopuksi jäivät sinne painimaan ja lopputuloksen näätte kuvista :)Illalla mun sisko ja sen tyttö 2,5v. tuli meille pizzalle. Tyttö pelkää isoja koiria, mutta Myy oli sen mielestä tosi kiva. Mua vähän nauratti koska Myy nyt on se joka voi esim. purra sen ihanilla naskaleilla, että sitä ehkä olis kannattanut pelätä ennemmin kuin Demiä ja Nitaa :D Myy ja K tulivat hyvin toimeen ja K jopa leikki Myyn kanssa ja se toimi oikein hyvin. 

Tänään lauantaina käytiin Sporttiksella. Myy sai tehdä putkea. Eka appari piti Myytä ihan putken suulla kun mä kutsuin Myytä putken läpi. Tokalla kerralla se jo karkas itse putkeen kun oltiin "lähetymässä" putkea ja apparin oli tarkoitus pitää kiinni. Vielä muutama toisto apparin avustuksella, mutta saatiin jo metrin verran etäisyyttä putkeen. Palkkanan toimi hyvin sellainen iso karvainen örkki otus. Demi on sen joskus tainnut saada joululahjaksi, mutta ei oikeen innostunut siitä, mutta Myyn mielestä se oli ihana! Demi pääsi myös tekemään putkirallia ja se oli kivaa. Myy ja Demi odotti hallin reunalla hineosti kun muut treenas. Demillä pääsi muutama haukku silloin kun joku teki putkea, mutta muuten makoili rauhassa kentän laidalla. Myyn oli tarkoitus tehdä vielä jälki hallireissun jälkeen, mutta paikka jonne jäljen nurmelle suunnittelin oli vähän huono juuis sillä hetkellä. Vieressä oli prätkäjengi kaasuttelemassa, joten ajattelin ettei kyllä siinä mekkalassa pysty keskittymään joten jätettiin jälki väliin. Kotona sitten tehtiin sivulletuloja, ja istumista ja siinä pysymistä ja sama maahanmenossa ja siinä pysymisessä. Myy jopa meni muutaman kerran käskystä istumaan, tai no sitä se trajoaa muutenkin ekana :)

Illemalla käytiin vielä Nitan ja Demin kanssa mun vanhemmilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti