perjantai 3. huhtikuuta 2015

Leikkitreffit

Myyllä oli tänään treffit veljesten kanssa. Pata ja Kiiltis tulivat Espooseen leikkimään. Voi pojat, miten hauskaa niillä oli. Varsinkin Myy ja Pata oli ihan samalla aaltopituudella. Kiva kun tulivat, koska onhan se ihan eriasia leikkiä samanikäisten kanssa kuin muiden.

 Kiiltis, Pata ja Myy
 Myy ja Pata
 Myy ja Pata
 Myy ja Pata
Myy ja Pata

Myy huusi kun ajoin Puolarmetsään jossa treffattiin veljekset, matkaa 5min. Myy oli ekaa kertaa takaluukussa veräjän takana. Kun jatkettiin matkaa leikkien jälkeen Kirsille, oli Myy ihan hiljaa. Sama juttu kun ajoin Kirsin luota mun vanhempien luokse, hipi hiljaa oli pentu, jess.

Mun vanhempien luona Myy kävi ekaa kertaa. Reippaasti meni sisälle ja lähti tutkimaan paikkoja ja kiipesi ensin meidän isän ja sitten äidin syliin. Myy oli vielä väsynyt veljesten kanssa leikkimisestä, joten nukkui suurimman osan ajasta.

Myyn kanssa on myös harjoiteltu yksinoloa. On ollut ekasta päivästä lähtien yksin Nikon kanssa, sen aikaa kun Demi ja Nita on ollut pitkällä lenkillä. Ekana iltana oli itkenyt, sen jälkeen ei. Myy on myös treenannut yksinoloa niin, että on makkarissa ja me muut ollaan olkkarissa/keittiössä. Tästä ei tykännyt yhtään. Mekkaloi muutaman minuutin ja kiipeili pitkin seiniä. Sen jälken yksittäisiä piippailuja kunnes hiljeni ja alkoi nukkumaan. Aikaa meni 10-15 min. Päästin Myyn makkarista pois kun oli hetken aikaa nukkunut. Vielä ei ole jäänyt kokonaan yksin, mutta kyllä siihenkin päästään.

Ulos tekee suurimman osan pissoista, ja kaikki kakat maanantain jälkeen, paitsi eilen. Kun tulin töistä niin haisi kakka, en kumminkaan löytänyt mistään mitään, joten ajattelin että vaan kuvittelen. Aloin sitten illemmalla imuroimaan ja kun imuroin sängyn alta niin siellähän se sitten oli. Olipa kiva kuulkaas siivota imurin putkista kakkaa pois. Siinä riitti hetkeksi hommia kun pistin imurin osiin ja pesin kaikki osat. Kävi kyllä mielessä, että tätähän tämä pennun kanssa eläminen on, prkl! Mutta kyllä se taas nopesti unohtui.

Myy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti