maanantai 6. huhtikuuta 2015

Leikkiä, kyläilyä ja talleilua

Myy pääsi tutustumaan ekaa kertaa ns. treenielämään. Käytiin Puolarmaarissa nurmella vähän leikkimässä ja tekemässä vauhtiluoksetulo. Vaikka paikalla olikin ihmisiä ja muutakin katseltavaa keskittyi Myy hienosti leikkiin. Kahden lelun leikki toimi oikein hienosti <3

Demi pääsi myös hieman muistutteleem juttuja. Pikkasen oltiin molemmat jäässä, mutta annettakoon se anteeksi kun ollaan vaan lomailtu molemmat näistä treenijutuista. Kentällä ei olla käyty ikuisuuksiin. Demi teki ruutua, paikka aika hukassa, tarjoaa merkkiä, jota ollaankin treenattu vähän viime aikoina. Ruutu treenistä taas on ikuisuus. Seuraamista pikku pätkiä, kiva asenne ja Demi oli ihan hiljaa :) Loppuun vielä tunnari ja kyllähän se oma sieltä löytyi. Luovutus edessä oli vino. 

Pikku treenien jälkeen mentiin porukalla metsään. Nita, Demi, Myy, Nooa ja Kiiltis. Sisarukset Kiiltis ja Myy leikki hienosti keskenään ja kaikki tuli muutenkin hyvin toimeen.
Puolarmaarista ajettiin vielä mun vanhempien luokse kahville. Myy nukkui taas koko sielläolo ajan. Me annetaan kauheen hyvä kuva kiltistä pikku Myystä :D

Illemmalla Myy pääsi vielä mukaan tallille. Eka kerta tallilla ja siellähän tutkittiin paikkoja. Kaikki käytävät ja huoneet sekä heinävintti käytiin läpi. Reipas penne. Seurattiin myös Ismo hepan naksutinkoulutusta aj sehän oli mielenkiintoista. Lopuksi Myy sai vielä tehdä namiruudun (namiruutu nro 2.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti