perjantai 17. huhtikuuta 2015

Arkea part 2


Kuluneella viikolla Myylle on opetettu naksutin, eli naks - palkka. Tavoitteena olis käyttää naksutinta ja merkata oikea käytös. Toivon saavani tuosta aktiivisen ja toimintaa tarjoavan pennun jonka kanssa naksutellaan sitten kaikkea mahdollista. Sivulletuloja ollaan jo vähän treenattu. Muutama toisto päivässä ja Myy on jo ymmärtänyt miten se pylly siirtyy kätevästi. Myös istumista ja maahanmenoja ollaa vähän tehty namikädellä ohjattuna. Noutoa tänään kokeiltu  "vauhtinoutona", mutta matka oli todella todella lyhyt, palkkasin nostosta. Katsekontaktia myös tänään treenattu, hienosti hoksasi tarjota sitä. Kaikki pikku "treenit" on tehty namilla, mutta ennen ja jälkeen on leikitty, ei ole ainakaan vielä ilmennyt ongelmaa vaihtaa palkasta toiseen.


Myy on myös tehnyt namiruudun nro 3. Muisti idean vaikka edellisestä kerrasta onkin aikaa. 

Demin kanssa tehty seuraamista, kiva asenne ja paikka on pysynyt aika hyvin ja se on edelleen ollut hiljaa (koputtaa puuta). Olen kokeillut tehdä temponmuutoksia ilman että sanon uutta seuraa käskyä, koska ajattelin että sen kyllä täytyis olla niin skarppina ettei tarvii näitä "lisäkäskyjä" jotka toki tokossa on temponmuutoksissa sallittuja. Ajattelin että tällä tavoin voin sitten kokeessa tai treenissä käyttää käskyä huomautuksena jos ei ookkaan niin skarppina, saa nähdä miten käy.  Peruuttamista ollaan myös tehty. Ja tietty sisällä, koska ei vielä peruuta kovinkaan suoraan niin tarvitaan seinän apua. Mutta tietty ollaan peruutettu suoraa ja käännöksiä sekä täyskäännäksiä peruuttaen, se on oikeestaan aika hauskaa. Demi kyllä tykkää peruuttaa :) Luoksetulon loppuosaa, eli eteenistumista ollaan tehty ja lähetymiset on ollut pikkasen eri kulmista eli ei aina vaan suoraan. Alkaa olemaan jo paremmin hanskassa. Eikä tarvii enää leveää haara-asentoa avuksi. Noudon loppuosaa tehty samalla tavalla, muutama toisto sillon tällön. Kaukot myös treenin alla. Namipalkalla toimii tosi hyvin, etäisyyttä tosin ei olla vielä kovinkaan kasvatettu, edetään rauhassa. Haluan saada reippaat mutta hosumattomat vaihdot ja tassut paikoillaan. Täytyis kuvata joku päivä niin näkis itekkin paremmin. Nään kyllä peilin kautta mutta olishan se eriasia nähdä videolta. Demi on myös jumpannut melkein päivittäin.



Nita on myös jumpannut, tehnyt seuraamista, peruuttamista, noutoa, kaukoja. Nita on niin iloinen kun saa tehdä hommia. 

Myyn kanssa on harjoiteltu myös kaikenlaista käsittelyä ja tavattu erilaisia ihmisiä. Kynsien leikkuu on ollut aikamoinen projekti. Vaikka neiti on joka kerta ollut väsynyt niin kummasti on siitä piristynyt ja hetken ollaan keskusteltu siitä, leikataanko kynnet vaiko ei. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti