sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Viikonloppu

Eilen olin aamusta myöhäiseen iltapäivään hakukokeessa töissä. Tästä tuli mieleen kun jossain palstalla oli kirjoittelua talkootöistä, kuinka ne ovat persiistä ym ym. No ilman niitä talkoolaisia ei kokeita ja kisoja olisi, joten voi vaan jokainen miettiä kannattaako talkootyöt vaiko ei. Vaikka en itse hakua treenaakkaan niin mielelläni talkoilen hyvän asian puolesta, pääseepähän joku aina kisoihin kun talkoolaisiakin vielä löytyy. En ole kovinkaan paljon kyläkisoja nähnyt, joten tottiksia oli senkin takia kiva nähdä. Enemmän on tullut nähtyä SM-tason tottiksia niin hyvä nähdä välillä kyläkisojakin. Henkilöryhmässä tuli siis seisoskeltua ja päivällä maastoon. Toimin maalimiehenä avo ja voi koirakoille. Olin umpipiilossa roskiksessa. Viime vuodesta viisastuneena, testailin eri asentoja ja löytyikin hyvä asento jossa ei mennyt lihakset jumiin. Suurin osa koirista ilmaisi rullalla, joten korvatkaan ei kärsineet. Esineruudussa kiikutin esineitä paikoilleen ja näin siis kaikkien koirien esineruudut. Oli kiva nähdä monenlaisia koiria. Ja täytyy vielä sanoa, että kyllä talkootyö on kivaa, tosin mä ehkä oon päästäni sekaisin ;)

Illalla vielä pienet tokot kotona koirille ja lenkkeilyä.

Tänään ollaan otettu rennosti. Aamulla sai nukkua juuri niin pitkään kuin halusi, tosin mä olinkin jo klo. 9 hereillä, mutta oli kumminkin mahdollisuus nukkua pidempään, ilman herätyskellon herätystä. Päivä on kyllä ollut masentavan harmaa ja sateinen, mutta eipä se nyt niin ole haitannut. Päikkäritkin tuli nukuttua :) Koirien kanssa metsälenkkiin yhdistettiin esineruutu, tai siis kaistale treeni. Talloin kaistaleen ja näytin esineen (nakhainen hanska) jonka vein Demille 40m ja sama esine Nitalle 30m. Demi pääsi ensin etsimään, lähti innokkaasti, mutta kesti hetken ennen kuin löysi esineen. Kävi alueen ulkopuolella kerran, muuten pysyi alueella hyvin. Palautti reippaasti esineen mulle käteen. Vein hanskan 30m koska Nita ei ole kuin kerran aikaisemmin tehnyt esineruutua. Lähti innokkaasti, mutta ei ironnut kuin n. 20m. Etsi kyllä ihan hyvin, mutta tuli sitten mun luo kyselemään apuja kun ei löytynyt. Annoin vaan uuden käskyn ja nyt irtosi syvemmälle ja sitten etsimisen jälkeen löytyi esine. Nita oli kovin iloinen löytämästään esineestä. Sitten taas esinen vienti, Demille esine taas 40m mutta nty vasempaan takakulmaan. Nyt oli neidillä selkeämpi vissio touhusta ja vauhti myös parempi. Irtosi syvälle, etsi ja toi esineen. Helppo homma sanoi Demi, kun muisti mikä juttu tämä oli. Nitalle vielä uudestaan ja taas sinne 30m, nyt irtosi heti paremmin ja löysi nopeammin.

Tokoa myös molempien kanssa. Nitalle kaukoja ja jääviä. Jäävissä kuuntelu on parantunut, tosin vieläkin mahtuu mukaan vääriä asentoja. Seisominen on se asento jonka useimmiten mokaa. Sivulta maahanmenoja tehtiin myös, nyt "rämähtää" maahan, eikä asettele itseään. Demi teki sivulletuloja, jotka alkaa olemaan kivan suoria, eikä kaulakaan enää ole niin notko. Eteen istumista, ilman post it lappua, meinasi alkuun tulla suoraan sivulle ja sitten vähän turhautui kun ei tiennyt mitä tehdä, piippasi ja joutui jäähylle. Jäähyn jälkeen oli taas hiljaa. Myös voi kaukoja, yksittäisiä sekä sarjana kaikkia vaihtoja. Seuraamisessa paikallaan käännöksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti