maanantai 20. lokakuuta 2014

Tähtiniityn tokot

Tokoiltiin Tähtiniityn kentällä Kirsin ja Heidin kanssa. Valot olivat päällä vielä klo. 21 kun lähdettiin, eli syksyä ja talvea ajatellen löytyy ainakin yksi kenttä tästä läheltä jossa hyvä valaistus. Huonoa tuossa kentässä on se, että talvella sinne tehdään aina jossakin vaiheessa luistelujää.

Nita aloitti oman vuoronsa noudolla, piti tsekata miltä kokonainen liike näyttää kun kotona luovutus on parantunut melko paljon. Hyvällä vauhdilla teki noudon, mutta loppuosa oli edelleen vajaa, tosin ei niin vajaa kuin kesällä, mutta mutta... Sitten tehtiin ruutua, tässä käytin apparia, joka vei pallon ruutuun Nitan tietämättä. Nita tsuumasi virittelyiden avulla ruudun ja lähetyksestä pinkoi ruutuun suorinta tietä ja palkaksi se narupallo. Tehtiin uudestaan, mutta nyt tyhjään ruutuun ja appari heitti pallon kun Nita oli ruudussa ja mä olin huutanut "jess". Edelleen hyvä! Hyppynoutoa, jota ei olla taidettu treenata edellisen kokeen jälkeen. Nitahan on kahdessa viimesessä kokeessa (kesällä) kolauttanut ja kiertänyt hypyn. Fyssarilla käyty eikä mitään löytynyt, joten mietin pitääkö kuvata ja sen takia en ole hyppyyttänyt. No päätin nyt kokeilla ja puhtaasti hyppäsi. Tehtiin kaksi toistoa koska ekalla toistolla Nita ei löytänyt noutokapulaa hypyn toiselta puolelta. Loppuun tunnaria, ensin yksi piilotettuna lehtikasaan, hyvin haisteli ja löysi. Toinen toisto ihan normaali tunnari rivistö, mutta lähetin ensin kiertämään lampunpylvään ennen tunnareille lähetystä. Vire oli sopivasti korkeella ja Kirsin kanssa katottiin että nyt näyttää pahalle, MUTTA, Nitalla olikin nenä auki ja oma löytyi hyvin, JEE!Ihan lopuksi tehtiin paikkikset, ensin paikallaistuminen (piilossa), ehkä 1min ja sitten paikallamakuu (piilossa) 4min. Istumisessa oli hiljaa piipannut muutaman kerran, makuussa oli hiljaa.

Demi aloitti oman vuoronsa merkki treenillä. Tosin ensin tsekkasin, että muistaa kosketusalustan ja muistihan se :) Ensin siis merkkiä niin että merkin takana oli kosketusalusta, kun tämä sujui hyvin otin alustan pois, edelleen hyvin. Sitten otin mukaan toisen merkin eli vaihtelin kummalle lähetin. Alkuun Demin oli vaikea lähteä toiselle merkille, ja siellä paikka oli alkuun hakusessa, mutta odottamallahan se parani kun neiti mietti ja tarjosi eri paikkoja niin sittenhän se oikeakin paikka taas löytyi. Ja hyvin sain toimimaan merkille lähetyksen kahdelle eri merkille, eri suuntiin. Metallivauhtinoutoa, laukalla molempiin suuntiin, hyvä! Luovutusta otin sitten erikseen, kun Demihän luovuttaa nykyään eteen. Luovutus sujui hyvin eteen muutaman metrin päästä. Loppuun luoksetulon stoppia, jossa Heidi toimi takapalkan vartijana. Tein kolme toistoa ja kolmannella oli siis trakoitus tehdä läpijuoksu, mutta Demi ennakoi EKAA kertaa ikinä! Olin ihan hämmentynyt, koska Demillähän ongelma ei todellakaan ole ollut ennakoinnissa vaan enennmmin siinä ettei pysähdy ollenkaan. Mutta tänään Demi esitteli hienoja stoppeja ja saatiin myös onnistunut läpijuoksu. Demi oli hiljaa kokok treenin, ihana mussukka :)

Kiitokset Heidille ja Kirsille treeniseurasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti