maanantai 18. elokuuta 2014

Treenit

Maanantaina alkuillasta ensin hallilla kokouksessa ja sen jälkeen treenit. Käytiin eka kävelemässä H & S kanssa, sitten ulkokentälle aksaamaan.

Demin kanssa tein hyppytekniikkaa, perussarjaa. Hyvin toimii. Sitten pientä vauhtisuoraa muutamien hyppyjen ja putkien kanssa.

Tokovuoron alkaessa siirryttiin sisälle. Alkuun ryhmässä paikallamakuu. Demi haisteli maata ja meni vinosti lonkalle. Tein vielä yksinäni lyhyen paikallamakuun jossa laitoin Demin ympärille nameja, alkuun yritti niitä haistella, mutta sitten lopetti ja keskittyi hyvin. Hyppynoutoa x 1. Molempiin suuntiin laukalla ja loppu perusasento oli suora. Tunnaria häiriöllä. H auttoi tunnarin kanssa. Alkuun yksi normaali tunnari, hyvin teki. Ajattelin sitten vähän haastaa Demiä ja laitettiin tunnaririviin oma, 5 vierasta sekä vieraita leluja. Ai että, Demi olis ihan hirveesti halunnu tuoda Neran possun, kävi sitä haistelemassa useamman kerran. Toi ekalla kerralla väärän, vieressä oli oma. Lähetin uudestaan jolloin toi oman. Sitten uudestaan ja nyt jäi vain jumittamaan siihen samaan kohtaan missä oli ollut se oma. Lähetin x 2, mutta sitten päätettiin siirtää tunnarit ja lelut toiseen kohtaan. Otettiin muutama lelu pois, jolloin jäljelle jäi tunnarit ja kaksi lelua. Haisteli koko rivin ja löysi varmasti oman. Tehtiin vielä ruutua, ensin muutama kerta kosketusalustalla ja sitten ilman. Muutaman kerran käskin myös maahan, silloin olin lähempänä. Meni heti ekalla käskyllä maahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti