perjantai 18. heinäkuuta 2014

Treenit jatkuu

Torstaina ajelin Hyvinkäälle Pian kanssa treenimään. Mukaan otin vain Demin, kun illalla oli tarkoitus treenata Nita Purinalla, mutta agility epikset kestivätkin puoleen yöhön, niin jäi ne iltatreenit sitten tekemättä.

Demin kanssa tehtiin liikkuroituna liikkeitä ja palkkaus kohtaa vaihdeltiin ja muutama liike myös kokonaan palkatta. Ääntelyyn puutuin, jospa se tuottais tulosta. Torstaina jouduin puuttumaan useamman kerran ja meinasin muutaman kerran lipsua, mutta jotenkin se Pian valvova silmä sai mut skarppaamaan tän asian suhteen. ISO kiitos Pia haukkana olemisesta :) Mä tartten valvovaa silmää etten ala lipsumaan. Demi aloitti liikkeestä seisomisella, pysähtyi hyvin eikä tässä tainnut olla mitään kummempaa, palkkaus seisomaan pysähtymisestä. Siirryttiin hypyn luokse, josta palkkaus siirtymästä. Hyppynouto oli hyvä, muistaakseni loppuasento oli suora ja piti kapulaa kunnolla eikä ote löysännyt ennen käskyä. Liikkeestä maahanmenossa jäi seisomaan, uudella yrityksellä meni maahan ja maahanmenosta palkka. Tunnari hieno ja se tehtiin myös palkatta. Vikana kaukot josta ekan istumisen jälkeen juostiin loppupalkalle.

Illalla piha tokottelut kun illan treenit jäi väliin. Nita teki tunnaria x 2, ei tarvinnut apuja takasintuloon ja haisteli rauhassa ja merkkas oman heti, molemmilla kerroilla. Kaukoja tehtiin myös, hyvin nousi kaikki vaihdot, tosin istu-seiso tekee väärällä tekniikalla. Pitäis tehdä takapää paikoillaan mutta teki etupää paikoillaan. Seuraamisen askeleet ja peruutus tsekattiin myös. Peruuttaa vähän vinoon.

Demi teki muutaman sivulletulon ja ne oli kaikki suoria, kiva. Tunnarilla tehtiin pito harjoituksia sekä luovutuksia. Mä joudun siis tekemään samaa pitotreeniä kaikilla eri kapuloilla, kun kaikissa on ollut "ongelmana" löysä ote. Tunnaria piti hyvin, mutta kun siirryttiin tekemään luovutuksia niin hupsista löysäsi otetta kun käsi otti kiinni tunnarista. Tästä pieni muistutus, niin johan taas muisti ettei otetta löysätä vaikka otankin tunnarista kiinni. Kaukojen yksittäisiä vaihtoja ja seisottaminen asennoissa, aina ennen palkkaa. Mulla on ollut tapana tehdä vaihdot liian tiuhaan tahtiin joka johti siihen että Demi vaihtoi asentoja itsekseen, sen takia seisottelen nyt asennoissa. Teki kaikki vaihdot oikealla tekniikalla, ripeästi, mutta ilman hötkyilyä, takapalkkaa käyttäen. Seuraamisen käännöksiä sekä peruutusta aidan vieressä.

Tänään vielä pienet piha tokottelut. Nita teki 2 x tunnarin. Nyt oli vähän väärässä mielentilassa, haistelu oli levottomampaa ja joutui haistelemaan rivin muutamaan otteeseen ja jäi sitten oman nostettuaan taas tuijottamaan mua. Autoin sitten antamalla vielä tuo käskyn. Toinen tunnari oli ekaa parempi. Kaukojen muutamat vaihdot, istumaan ei millään meinannut nousta, tarvis monta käskyä tohon ekaan vaihtoon. Nouto jossa todella vino sivulletulo. Aloin sitten tätä korjaamaan (eli hinkuttamaan) ja sehän ei Nitasta ollut kovinkaan kivaa, saas nähdä kuin huomen käy.

Demi jatkoi pito ja luovutus treeniä, tänään normaalilla puukapulalla. Ote hyvä ja piti todellakin kiinni, ei luovuttanut ekalla kiitos käskyllä! Seuraamisessa juoksussa täyskäännöstä ja sehän toimi hyvin. Kaukojen vaihtoja yhdistellen 5m päästä. Kaikki muut vaihdot hyvin paitsi seiso-istu, tässä n. 10cm eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti