sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Hyvinkäällä ja Vaakkoissa

Aamulla kuokkimaan Lumipilven kasvattipäivään Hyvinkäälle. Oli tosi kiva nähdä Lumppareita, kaikki paitsi Moa olivat paikalla. Vitsit koko porukka on kyllä samasta puusta veistetty, tunnistaa kyllä sisaruksiksi. Vaihdettiin kuulumisia, juotiin ja syötiin, nautittiin auringosta, treenattiin ja kuvailtiin koiria.

Demin kanssa treenattiin lopuksi kun itse kasvattipäivät oli jo ohi. Meillä oli sovittuna omat tokotreenit :) Demi teki ruutua, jossa kosketusalusta. On sillä kyllä kivasti visio mitä siellä tekee ja bongaa edelleen hyvin. Tunnari tehtiin Pian liikkuroidessa. Demillä kun on ollut tässä viime aikoina vähän ongelmaa tunnarin kanssa, on tuonut vääriä, enkä oikein tiedä msitä moinen epävarmuus johtuu. Nyt ei kumminkaan ollut mitään ongelmia, rauhassa haisteli ja varmasti toi oman. Ote on kumminkin liian kevyt ja helposti tunnari tippuu suusta sivulletullessa tai kun olen tunnaria ottamassa. Nyt siis kotitreeniin tunnarin pitoa ja luovutusta. Sitten hyödynnettiin pk metrin hyppyä. Ensin noutona 60 -> 80 cm ja sen jälkeen 90 -> 100cm edestakasin hyppien. Hyppy alkaa olemaan varmempi, jeess! Sitten myös pk A:ta, ensin loivempaa muutama toisto ja sitten jyrkälle. Molemmat kiipesi hienosti. Juoksen tässä vielä vieressä. Seuraavaksi vois ruveta kokeilemaan A:ta noutona, kunhan löydän alkuun sopivan patukan josta leikkaan hihnat pois. Kivat treenit tuli, kovin läpöisessä säässä.

Illemmalla treffit vielä Pian porukoiden kanssa Vaakkoissa. Kierrettiin lampien ympäri ja käytiin uimassa. Mä ja Demi heitettiin vihdoin talviturkit! Mä en edes ui joka kesä Suomessa kun mun mielestä vesi on aina niin kylmää, mutta täytyy sanoa että tuolla lammessa oli oikeasti miellyttävää. Ja ehkä parasta oli se, että Demikin saatiin uimaan ja paljon ja monta kertaa. Tuli veteen kun muutkin koirat siellä oli ja loppujen lopuksi tais innostua ihan kivasti koska tuli vaikka osa muista koirista olikin rannalla. Mun pikku Vempula, tulevaisuuden uima-maisteri.



 Einari ja Demi

Nita ei uimaan halunnut tulla. Nitaa kun huutelin, itse siis olin lammessa, niin neiti juoksi ison kiven taakse piiloon :D Nita joutui kyllä kumminkin yhden kerran uimaan, ui 5m ja kääntyi takaisin rantaan. No minkäs sille voi, Nita ei vaan halua uida ja niin se vain on. Uinnin jälkeen koirat sai herkkuluita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti