maanantai 24. joulukuuta 2012

                                      HYVÄÄ JOULUA!

                                                                          TOIVOTTAA: HANNA, NITA & DEMI



Herättiin aamulla kamalaan lumisateeseen. Vitsit että sitä lunta oli taas yön aikana satanut ja satoi edelleen. Käytiin tyttöjen kanssa metsässä lenkillä ja Demiä kiusasin kulkuskoristeella, tosin ei se neitiä haitannut ollenkaan, että kaulassa helisti kulkuset. Nita ei ollut poseeraus tuulella ollenkaan joten sen takia kuva vain Demistä. 

Tytöt sai avata aamupäivällä ensimmäiset joulahjat. Nita osaakin jo hienosti paketit avata, mutta Demille juttu ei vielä ole ihan auennut. Paketista tuli lelut ja herkkuja ja pakkohan se oli päästä heti herkkuja maistelemaan. 

Iltapäivällä käytiin vielä lekillä ennen kuin koirat jätettiin kotiin ja me suuntasimme mun serkun luokse. Meitä olikin tänä jouluna iso porukka, peräti 20 henkilöä viettämässä joulua! On se vaan niin ihanaa kun saa isolla porukalla viettää joulua, tuntuu niin paljon paremmalle :)



Eilen kävimme uimassa Hyvinkäällä. Otin mukaan molemmat tytöt. Tämä hieno ajatus tuli siitä kun Demi viime kerralla oli niin innokas uimari, jepp jepp...olishan se pitänyt arvata kun on molemmat mukana, niin ei se ihan niin helppoa olekkaan. Molemmat oli alkuun vapaana kun yritin niitä pelkällä käskyllä saada uimaan (tämä siis toimii hyvin silloin kuin vain yksi koira on mukana), mutta eihän se ihan toiminut. Demi varsinkin rallatteli ja oli sitä mieltä että hän täällä mielummin leikkisi vaikka Martin kanssa. Jonkun aikaa touhua kattelin kunnes laitoin molemmat hihnaan. Uitin tyttöjä peräkkäin ja sehän toimikin ihan hyvin. Eli tästä viisastuneena, jos haluan uittaa molempia samaan aikaan niin ainoa vaihtoehto on hihnassa uittaminen. 

Uimareissun jälkeen ajelin vielä Nitan kasvattajalle iltakahville. Koirat pääsi sisään mukaan etteivät autossa märkinä joutuneet palelemaan. Demi tykkäsi kovasti Roysta ja hetken aikaa ne yhdessä leikkikin kunnes otettiin sisälle ettei Demille tulisi kylmä. Pari tuntia vierähti nopeasti kun kuulumisia vaihdettiin. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti