torstai 6. heinäkuuta 2017

Kesäkurssi

Tällä viikolla alkoi Sporttiksella Sepon kesän teemakurssit. Kahden viikon kurssi, jossa tehdään jotain tiettyä juttua usemmalla kerralla. Ilmoittautuessaan kurssille, piti ilmoittaa mitä haluaa tehotreenata kurssin ajan. Meillä on Myyn kanssa treenit maanantaisin ja keskiviikkoisin, kahden viikon ajan. Valitsin meille teemaksi kepit. Haluun saada hommaa vietyä eteenpäin valvovan silmän alla ja saada kommenttia miten edetä, jotta muistan treenata eri ohjauksia, kulmia, liikehäiriöitä ym. Myy tekee kepit tällä hetkellä niin, että ekassa ja vikassa välissä on ohjurit. Kesän aikana treenataan vielä erikseen sisäänmneot kuntoon, mutta nyt vahvistetaan ensin muita juttuja kepeillä.

Meillä on tällä viikolla ollu todella onnistuneet treenit. Saatiin tehtyä eri ohjauksia, mm. takaaleikkaus ja persjättö ennen keppejä ja persjättö ja valssi keppien jälkeen. Myös eri kulmia on tehty, mutta ei vielä mitään kovin vaikeita. Irtoamista kepeille on myös tehty, katottiin kuinka paljon jälkeen voin jäädä niin että Myy edelleen lähtee pujottelemaan. Kepit on ollut osana lyhyttä rataa, joka treenissä, jolloin ollaan saatu reilusti vauhtia lähestymisiin. On ollu kiva huomata että kovastakin vauhdista sujuu, tosin kyllä niitä mokiakin väliin mahtuu. Ja Myytähän ei haittaa vaikka menis väärästä välistä sisälle ja ohjurit tulee päin näköä, ei oo moksiskaan asiasta. Näitä virheitä on kumminkin tullut vähän, eli reilusti plussan puolellan ollaan.

On vaan niin ihanaa kun päästään aksaamaan, laji sopii meille, erityisesti Myylle kuin nenä päähän. Eilisistä treeneistä olis videomateriaaliakin, mutta treenikaverilla on ongelmia saada matskut kamerasta koneelle, joten saa nähdä miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti