perjantai 14. heinäkuuta 2017

Niin lomalla


Nyt se on Loma! Viikko oltu lomalla ja ah, niin ihanaa. Ollaan treenailtu vähän, muutamat aksatreenit ja rallytokot.


Myyn kanssa oli maanantaina Sepon treenit, tehtiin keppejä edelleen. Erilaisia lähestymiskulmia ja jatkettiin takaaleikkauksilla. Ei mennyt ihan yhtä sujuvasti kuin edellisellä viikolla, mutta opinpa minkä verran epäonnistumisia Myy sietää ennenkuin homma menee vaan huutamiseks ja säätämiseks. Eli opittiin kumminkin jotain ;) Kävin omatoimisesti sitten vielä hallilla pari päivää myöhemmin tekemässä niitä lähetyskulmia. tulipa todettua että avokulmat on Myylle huomattavasti haastavampia kuin sulkukulmat. Takaaleikkaukset kepeillä sujui nyt hyvin. Keinu on edenny ihna kivasti vaikka sitä ollaankin liian vähän treenattu. A näyttää ihan hyvälle, mutta puomin 2o2o on kyllä edelleen vaiheessa. Käännöstreeniä tehtiin myös, putken ja kahden hypyn avulla. Hyvin kääntyy ja tykkää tästä treenistä ihan sikana.


Rallytokoa treenattiin Haukilahden lukion kentällä. Myy ja Demi teki molemmat sivulletuloja oikealle/vasemmalle, seuraamista oikealla/vasemmalla, pyörähdyksiä oikealla/vasemmalla. Myyn kanssa tehtiin myös noutoja. Noudot on edenny taas pienen askeleen. Isoja askeleita on turha odottaa kun ei kauheen aktiivisesti olla viime aikoina noutoa treenattu. Mutta kiva kun etenee.

Rallya ollaan trenattu myös kotona pikku piiperrystreeninä. Täytyis alkaa enempi kattoo läpi niitä voittajan liikkeitä, niin sais uusia treenattavia juttuja. 

Lenkkeilty ollaan milloin missäkin. Ihanaa kun näin lomalla kerkee mennä minne vaan ja tehdä just sitä mitä haluaa. Pitkälle yöhön ollaan istuttu kalliolla ja nautittu hiljaisuudesta, auringon laskiessa. Kesä ja yö <3








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti