torstai 29. kesäkuuta 2017

Kesäkuun treenejä ja kisoja

Kesäkuun puolessa välissä käytiin Forssassa tokokokeessa Demin kanssa. Ääntely ongelmaa oli taas, ite jännitin taas kerran ihan pirusti ja sillonhan toi ongelma tulee esille. Noudoissa tuli esiin samoja juttuja kuin Kirsin kanssa kokeessa, eli tiputtelee kapulat jalkoihin, luovuttaa sitten vasta tokalla käskyllä joten pisteitä ropisi noista kapulan tiputteluista ja lisäkäskysitä.Myös ennakointia, oli liikkeissä, eli pikkasen varasteli, hups. Teki kyllä hyvinkin hommia ajoittain, mutta tolla virhemäärällä ei kummosia pisteitä tullut, mutta saatiinpa raavittua kasaan 3-tulos.

Samalla viikolla käytiin vielä Lempäälässä rallytoko kisoissa Nitan ja Demin kanssa. Olin luokassa ekana, joten tuli kiireen tuntua ja muutenkin jännitti taas sikana. Olin tietty Demin kanssa ekana ja sehän meni penkin alle koko suoritus. Demi haukkui alkuradasta ja hyppeli mua päin ja siis pelleili ihan huolella. Loppuradasta mun jännitys katos ja kas kummaa, tuo musta alkoikin sitten heti seurata oikein hyvin ja teki vikat kyltit oikein hienosti. Onhan se kiva etät koira osaa noinkin nopeasti muuttaa käytöstään mun tunnetilojen mukaan, mutta argh, kun pitäis osata olla liikaa jännittämättä. Eklata radalta ei saatu tulosta. Nitan kanssa ei myöskään mennyt ihan putkeen, tuli virheitä väärin suoritetusta tehtävästä ym, mutta saatiin onneks kasaan edes se 70p.


Tokalle radalle oli reilun tunnin viive. Mietin että olisin perunu Demin osallistumisen, mutta sitten sisuunnuin ja päätin että prkl, en aio päästää itseäni niin helpolla että luovuttaisin kun alkaa jännitys ahdistamaan. Sain tsempattua itseni, siitä kiitokset myös ystävälle joka tsemppasi mua puhelimessa. Demin kanssa mentiin sitten uudella asenteella ja mua ei edes nyt jännittänyt niin paljon ja sehän näkyi. Demi seuras koko radan hyvin, se teki hommia täsmällisesti ja oli hiljaa. Saatiin 79 p. Pisteitä lähti väärinsuoritetusta tehtävästä, tein saman virheen myös Nitalla ja sihteeri totesikin että olin varmaankin harjoitellut radan väärin, hyvin mahdollista, ei mitään muistikuvaa asiasta.Demille siis 2x -10p. ja yks -1=79p. Vaikka tulikin noita -10 niin oon todella tyytyväinne rataan. Demi toimi niin hyvin. Saatiin sitten tuomarin suosikki palkinto ja tuomarikin kehui Demin seuraamista. Tuomari oli eri tällä tokalla radalla, ei ehkä olis uskonu millanne muutos ratasuorituksissa oli :D Nitan kanssa siis samat virheet kuin Demillä ja lisäksi muutama muu pikkuvirhe, Nitalle siis tokalta radalta 75p. ja RTK2.


Kisojen jälkeisellä viikolla, eli juhannusviikolla treenasin pääasiassa vain Myyn kanssa aksaa. Käytiin hallilla omatoimitreenaamassa, kontakteja, keppejä ja käännöstreeniä sekä irtoamista. Samalla viikolla oli myös Sepon treenit mitkä meni hyvin.

Ollaan myös lenkkeilty vähän enempi taas muualla kuin kotinurkilla, mm. Erikan kanssa pohjois-Espoossa, josta alla olevat kuvat. Järvessä oli aivan valtava määrä sammakon poikasia, tai siis nuijapäitä. Niitä vaan kuhisi siinä rantavedessä. Otin siitä videonkin, mutta aurinko häikäsee sen verta ettei siitä kauheasti selvää saa. Mutta järven pinta vaan kupli kun noi nuijapäät oli ihan kiinni toisissaam kuin keitossa.

  


Kesäkuun vikalla viikolla aksattiin edelleen, kolmet omatoimitreenit ja kerran Sepon valvovan silmän alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti