torstai 8. kesäkuuta 2017

Hyvän mielen juttuja

Torstaina tokoiltiin Haukilahden lukion kentällä.

Lauantaina käytiin vierailemassa Tuukk:n kentällä Tuusulassa. Treenattiin Heidin, Barbron ja Britan kanssa.

Myy treenas pk ilmoittautumista Ozzyn kanssa. Hienosti Myy ja Ozzy hoiti homman, kumpikaan ei ottanut häiriötä toisesta vaikka ilmoittautumisen jälkeen toinen jatkoi seuraamista "tuomarin" ympäri ja toinen palkkais koiraansa leikillä siinä lähellä. Myy teki myös jääviä ja lyhyitä seuruupätkiä.

Demi teki seuruuta, jonka Heidi kuvas mulle. Näytti ja tuntui kivalle. Tein melko pitkän kaavion, paljon käännöksiä ja kaikki temponmuutokset. Ruutua tehtiin kosketusalustan kanssa, jotta sain vahvistettua paikkaa himppasen taaemmas. Ekalla kerralla Demi ei huomannut targettia, mutta kun annoin targettikäskyn niin alko pää pyöriä ja sitten teki sellasen hulvattoman loikan targetille.
Hyppyä tehtiin myös, ponnistupaikkaa edelleen arpoi ja Barbro totesi että Demi taitaa myös olla jumissa. Täytyis siis varata fyssarille aikaa. Metallia tehtiin myös, hyppynoutona, tiputteli eka kapulaa mutta toi sitten.

Sunnuntaina Demi kisas Tuusulassa Kirsin kanssa tokon voittajaluokassa. Ekat kista näille kahdelle ja hyvin sujui yhteistyö. Demi ei äännellyt ollenkaan, vau!! Muutama liike nollantui ja sen lisäksi vielä vähän pikkuvirheitä ja tuplakäskyjä niin pistesaalis äi 198,5p ja VOI3 tulos. Mutta mä oon tosi iloinen et Kirsi kisas Demin kanssa koska nyt ainakin selvis että Demi pystyy olemaan hiljaa tehdessään.

Tiistaina treffattiin Pian kanssa Vantaalla Hämennkylässä. Treenasin vähän rallya Martin kanssa. Martti on vaan niin kultanen, pappa niin rakastaa duunintekoa ja meijän yhteistyö sujuu oikeen mallikkaasti. 

Demi teki kans rallya ja muutaman toko jutun. Harjoteltiin lähinnä rallyn avoimen luokan erilaisia käännöksiä. Otin myös metallia ja luoksetulon stoppia. Metallissa tuli tasamaanoudossakin samaa ongelmaa, eli kapulan sylkäsyä. 

Keskiviikkona oli treenit Sporttikoirahallilla. Tehtiin radanpätkää jossa treenattiin irtoamista ja rytmitystä. Tosi kiva treeni ja Myy oli pätevä, se kyllä irtoo melkeen minne vaan :D Sain rytmityksenkin oikeen hyvin toimimaan. Jäi tosi kiva fiilis treeneistä.

Torstaina treenattiin taas tokoa ja rallytokoa Haukilahden lukion kentällä. Satoi vettä melkeen koko treenin, vähän siinä tuli kastuttua, mutta hyvähän se on treenailla myös vesisateessa ;)

Demin kanssa tehtiin tokon voittajaluokka palkatta läpi, kahdessa erässä. Demi oli HILJAA koko setin, oikeesti, mahtavaa! Seuraamisessa alku oli vähän kankeeta, mutta paransi kokoajan, kun mä skarppasin. Mun täytyy olla ite tosi tarkkana oman asenteen kanssa, muuten näkyy Demin tekemisesä, varsinkin seuruussa, se on herkkä liike. Ruudussa tuplakäskyt maahan, L:ssä istuminen jäi seisomikseksi ja noudoissa pudotteli kapulaa, mutta toi kumminkin. Kaukot oli todella hienot.

Sitten tehtiin tällaista rallytokon avoimen luokan rataa, Demi, Nita ja Myy teki kaikki tätä. Myyllä sujui parhaiten vaikkei edes oo noita kaikkia liikeitä treenannu :D Sillä on vaan niin tehokas takapää niin noi pyöritykset ja käännökset jossa tarttee käyttää takapäätä on sille vaan niin helppoja.  



Myy teki kyllä tosi kivasti ja keskittyneesti. Me taidetaan jatkaa Myynkin kanssa rallytreenejä ja katsoa jospa joskus sekin pääsis kokeeseen asti.

Nitalla ja Demillä oli molemmilla hakusessa toi pyörähdys. Myös istu-täyskäännös-istu oli vaikee, koska noi mielellään tekis sen niin että muuttaa vaan perusasentoa ja pylly kävis maassa monta kertaa. Mutta ratana oikeen kiva. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti