tiistai 30. toukokuuta 2017

Treenejä

Sunnuntaina 28.5 käytiin Tähtiniityn koulun kentällä tokoilemassa. Oli vähän levoton paikka (aikasemmin ei ole ollut) ni en tiiä haluunko tonne enää mennä treenaa.

Myylle sain häiriötreeniä kyllä, mutta en pystyny ihan treenisuunnitelman mukaan tekemään kun ympäristö toi sen verta lisähaastetta. Tehtiin sivulletuloja, seuraamista ja kiertoa. Oli tarkotus tehdä muutakin, mutta ei sitte tehty. Myyn perusasennot on pääsääntöisesti oikeen suoria ja se tarjoaa ihanan aktiivisesti perusasentoa kun seison paikallani. Seuraamisessa tuli häiriötreeniä joten tehtiin vaan ihan lyhkäsiä pätkiä, sai kyllä olla ihna kartalla kokoajan jotta homma pysyi hanskassa. Merkin kiertoa tehtiin niin että namitin aj sitten lähetin, näin on saatu haukkumista vähemmälle/kokonaan pois.

Demi teki seuraamista, Kirsi liikkuroi. Siinä tuli kaikki tempon muutokset ja erilaisia käännöksiä. Tämä kaikki kuvattiin ja sain itse treenien jälkeen verrata omaa mielikuvaa videoon, tekee kyllä hyvää tällanen. Perusasennot on nyt parempia, onhan niitä kotona pikkasen treenattukkin. Kenotusta esiintyy enempi treeneissä, kun tekee pelkkää perusasentotreeniä on skarpimpi mutta liikkeiden joukossa palaa helpommin vanhaan tapaan, mutt apääasia että asia kumminkin edennyt. Ruutua, jossa vahvistin paikkaa vähän taaemmas kun on ruvennut valumaan ruudun etureunaan. Metallihyyppynouto. Siinä on nyt vaikeutta, hyppy aiheuttaa metalliin epävarmuutta/epämielekkyyttä. Pitää metallia huonosti suussa ja hypyn alastulossa metalli edelleen kolisee hampaissa jolloin sylkäsee sen pois. Ei auta ku treenata.

Maanantaina 29.5 oli HAU:n aksaryhmän vikat treenit. Tehtiin rataa, radalla hyppyjä ja putkia. Myy oli ihan huippu! Muru irtos todella hyvin ja oli kokoajan kuulolla. Tehtiin nollanan rata läpi useamman kerran. Vikalla kerralla lisättiin haastetta, tehtiin ns. kisamaisesti eli oli tuomaria, ratahenkilöitä ym. ja ne teki häiriötä radalla, hyppivät ja heiluivat hyppyjen lähellä. Myy ei ottanu niistä mitään häiriötä, ihan mahtavaa :)

Tiistaina käytiin Hyvinkääällä Onnenkoirassa uimassa. Me päästiin vähän aikasemmin altaaseen kun ennen meitä ei ollut ketään. Koirat ui n. 40min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti