sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Tokoleirillä Inkoossa


Perjantaina lähdettiin Inkoon Västankvarniin SCY:n tokoleirille. Mulla oli lomapäivä, joten sain aamulla ihan rauhassa paikkailla tavaroita, lenkittää koiria ja hengailla ennenkuin iltapäivällä sitten pakkasin auton ja lähdin ajelemaan kohti Kirkkonummea, jossa eka stoppi. Käytiin Kirkkonumella ostaa leirille ruoat ja omia eväitä illaksi.

Viiden aikaan iltapäivällä saavuttiin Inkooseen ja käytiinkin heti valitsemassa itsellemme huoneet. Sitten avattiinkin jo sidukat ja syötiin ruoka nurmella lämpimän auringon paahtaessa. Kevään eka lämmin päivä, juuri täydellinen ajoitus! Illalla saapui vielä muutama muukin ja mentiin sitten treenaamaan kentälle.

Myy teki vähän aksaa: keppejä, kontakteja ja käännösjuttuja. Varsinkin käännöstreeni sujui ihan superisti.

 
                                                      Myy                                                                                        Nita

 

Nitakin pääs hommiin, teki vähän aksaa ja vitsit mummeli oli iloinen <3 Tehtiin myös seuraamista ja kaukoja.

Demi treenas Kirsin kanssa. Tekivät voittajan liikkeet putkeen palkatta. Demi äänteli, mutta tosi vähän. Ihana huomata kuinka  hyvin Demi keskittyi Kirsin kanssa hommiin, muutaman kerran vilkuili mua, mutta muutoin keskittyi työntekoon.

Treenien jälkeen grillattiin ja yöllä käytiin vielä saunassa, joka oli kyllä jo vähän viilentynyt, mutta eipä se kauheasti haitannut.
Lauantaina saapui muut leiriläiset ja kouluttaja Heidi Pesonen. Mulla oli treenivuoro vasta iltapäivän setissä joten sain onneks vaan kattoa aamupäivän treenejä. Pikkasen veny ilta nimittäin ja olo oli vähän sen mukainen. Käytettiin iltapäivällä koko meidän setti tunnariin. Liike joka on aina ollut Demille helppo, mutta jossa ei jaksa keskittyä kapuloiden vientiin, kattelee aina minne sattuu eikä seuraa liikkuria yhtään. Tämähän tuli sitten ilmi, mutta samalla tuli myös muita virheitä. Mutta kuulemma ongelma tässä liikkeesä on se, että se on aivan liian helppo Demille, jolloin sen asenne on sellanen hälläväliä, tää on niin iisii. Kummasti fokusta alkoi löytymään kun itse tunnaria vaikeutettiin. Tunnarit laitettiin todella lähekkäin, jolloin kävi ilmi että Demi vähän hutiloiden tarkentaa omaa. Toi monen monta kertaa väärän, viereisen kylläkin. Saatiin siis vinkiksi treenata huomattavasti vaikeampia tunnareita, jolloin Demin on pakko keskittyä tarkentamiseen eikä voi vain huitaista. Iltapäivällä Demi osallistui myös paikkamakuuseen muiden kanssa, Kirsi oli näissä Demin kanssa. Ekalla kerralla karkas rivistä mun luokse, ennenkuin liike ehti alkaa, mutta palasi kyllä Kirsin luokse kutsuttaessa. Itse paikkis meni hyvin, pysyi paikallaan ja oli hiljaa. Tehtiin myös häiriötreeniä porukalla. Oltiin isossa ympyrässä ja kaikki teki omaan tahtiin joko kaukoja tai sivulta maahan käskytystä. Heidi tuli myös erikseen tekemään häiriötä jokaiselle koirakolle. Demi oli näissä aika pätevä, ei mennyt kuin muutaman kerran toisen käskyllä maahan, hyvä juttu.
Myyn kanssa tein illalla viel pienet treenit kentällä, samaan aikaan muutaman muun kanssa. Myy teki tötsän kiertoa, sivulletuloja ja lyhyitä seuraamispätkiä ja loppuun pari hyppyä toko hypyllä. Myy keskittyi kivasti vaikka kentällä olikin samaan aikaan muita. Oltiin tosin tietoisesti vähän kauempana muista, jotta saatiin vähän omaa rauhaa.

Illalla taas grillattiin, saunottiin ja juteltiin kaikesta mahdollisesta. Oli kyllä kiva päivä ja ilta. Meillä oli hyvä porukka ja juttua riitti.


Nooa ja Nita odottaa autossa

Sunnuntaina jatkettiin treenejä. Demin kanssa katsastettiin perusasentoa ja seuraamista. Uuuh, niistä ei mitään kerrottavaa jälkipolville... koira tuhannen vinkuralla ja ja ja... oma asenne oli ihan perseestä ja se näkyi sitten myös Demin toiminnassa, huonoja oltiin molemmat :( Ehdittiin myös näyttää meidän metalli ja saatiin siihen muutama treenivinkki. Demi kun ei metallia niin rakasta ja ote on löydä, jolloin hypyssä metalli kolistelee hampaissa jolloin Demi räkäsee sen pihalle hypyltä alas tullessaan. Lähdettiin tekemään metallia putken kautta. Ajatus tässä tehdä jotain koiran mielestä kivaa, jotta se ikävä juttu unohtuis. No siinä onnistuttiin kyllä ihan kivasti, noudot parani ja hyppykin luonnistui ilman räkäsyä kun palkaksi pääsi putkeen.


Leirin päätteeksi otettiin ryhmäkuva.
 Vasemmalta ylhäältä: Toivo, Inka, Riemu, Sansa, Taape, Aada, Olga, Tenho, Flora, Hupi
Alhaalla: Nooa ja Demi

Leirillä oli myös Demin poika Taape (Lumipilven Onnenliekki). Ihana poika! Alla muutama kuva Taapesta.


Jälleen kerran mahtava tokoleiri, nämä leirit on kyllä niin taattua laatua. Meillä oli tois hyvä porukka kasassa ja kouluttaja oli myös todella kiva. Heidin koulutuksissa olen ainakin kerran aikaisemmin käynyt, hyväksi todettu jo silloin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti