torstai 25. toukokuuta 2017

Kuulumisia

Toukokuu on ollut treenien suhteen vähän rikkonainen. HAU:n aksatreeneissä on ollut taukoja kun on ollut kisoja ym, mutta olen itse myös ollut kipeänä ja sen takia myös treenejä jäänyt välistä. Sepon treeneihin ollaan onnistuttu pääsemään joka viikko. Treenit on mennyt  hyvin vaihtelevasti, välillä aivan törkeän hyvin jolloin olen ollut pää pilvissä kunnes on taas sukellettu. Todettiin Sepon kanssa viimeksi että nyt on jarrutettava, ja keskityttävä taas enemmän mielentilaan. Myyn kierrokset on olleet viime treenit aivan tapissa, jolloin homma ei enää ole ollenkaan hanskassa. Kun koira kiihtyy sfääreihin ei homma enää pelitä, tarvii taas siis palata askeleita taaksepäin ja löytää se oikea mielentila, jossa Myy keskittyy todella hyvin, ja hoitaa oman osuutensa. Nyt ollaan oltu sellasessa hullun kiihko tilassa jossa vaan räiskitään menmän. Tässä sitä pysyy nöyränä kun Myyn kanssa treenailee, ei pääse pissa nousemaan päähän ;) :D


Tytöt on myös päässeet Hyvinkään koirauimalaan uimaan. Myy pääasiassa, mutta myös Demi. On kyllä hyvää liikuntaa ja saadaan etupään lihaksia vahvistettua. Meillä on enää yks kerta sarjalippua jäljellä ja kesän ajattelin pitää taukoa, mutta syksyllä ostan kyllä uuden sarjakortin.


Toukokuun puolivälissä Aktiivicolliet järjesti tottispäivän Lempäälässä. Maija Eerikäinen koulutti. Olin päivässä kuunteluoppilaana. En ole Maijan koulutuksissa aiemmin käynyt, mutta pidin kovasti Maijan tavasta kouluttaa. Täytyy toivoa että joskus tulis uudelleen mahdollisuus päästä Maijan koulutukseen ja sitten kyllä menen koiran kanssa.



Myyn kanssa ollaan myös käyty Teijon kansallispuistossa päiväretkellä. En ollut aiemmin siellä käynyt, mutta oli kyllä hieno paikka, joten päätin että kesällä sinne on uudestaan mentävä. Kivoja reittejä ja hienoja rantoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti