sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuodet vikat sekä ekat

Uuden vuoden aatto meni kyläillessä sekä treeneissä. Alkuillasta suunnattiin koirien kanssa Hyvinkäälle kyläilemään. Alkuilta meni syödessä ja jutellessa, mitäs sitä ihminen muuta tarviikaan. Ilotulituksia tuolla ei kyllä juurikaan kuulunut, mitä nyt naapuri muutaman ampui taivaalle. Nitasta huomasi, että se kyllä kuuli ne, mutta eivät aiheuttaneet stressiä kun niitä ei montaa tullut. Demi ja Myy eivät reagoineet mitenkään.

vasemmalta:
Myy, Demi, Nita, Martti ja Pata (Demin poika)

Puoli kymmenen aikaa lähdettiin ajamaan Vihtiin, Sudenpentujen hallille. Siellä kuului jonkin verran pauketta, joten päätin ottaa Nitan hallin. Myy ja Demi jäi autoon, ensimmäisille raketeille Myy haukkui, mutta sen jälkeen ei välittänyt niistä mitään. Otettiin koirat vuorotellen halliin treenaamaan, niinkuin normaalistikkin tehdään.

Myyn kanssa katsottiin seuraamista. Se kun on edistänyt aika hurjasti, uusia kikkoja saatiin tossa loppuvuodesta ja niitä on vähän jo testailtu, niin nyt sitten katsottiin miltä näyttää. Paikka on siirtynyt vähän taaksepäin, hyvä niin. Välillä on edelleen liian edessä, jolloin alkaa aukeamaan, mutta olen kumminkin tyytyväinen että on edes vähän taaempana nykyään. Ja seuraamisessa tykkään erityisesti tosta takapäästä, käyttää sitä kyllä kivan tehokkaasti.

Tehtiin myös kapulan nostoja, ääntä pukkaa edelleen. Vaikka matkaa on lyhennetty ei ääntä ole saatu pois, joten nyt tarttis keksiä jotain.

Myy testas myös puomia kokonaisena koska sitäkään ei olla tehty. Eipä siinä mitään kummempaa ollut. Täytyy vaan muistaa vahvistaa 2o2o.


Demin kanssa tehtiin seuraamista, samaa ongelmaa kuin Myyllä, edistää niin maan perkuleesti. Demin kanssa keskityin palkkauskohtaan sekä tehtiin paljon äkkipysähdyksiä jolloin joutui korjaamaan paikkaansa taaksepäin, näytti tuottavan ainakin hetkellisesti tulosta.

Nita pääsi humputtelemaan. Teki putkea, seuraamista ja luoksetuloa. Nitalla oli kovin hauskaa <3

Treenit jatkui yli puolenyön joten samalla tais siis olla vuoden ekat treenit ;)


Hyvää uutta vuotta 2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti