tiistai 3. tammikuuta 2017

Lomalla

Vuoden eka viikko ja mulla talviloma. Maanantaina käytiin Helsingin keskustassa lenkillä Myyn kanssa, mukaan seuraksi saatiin Kirsi ja Nooa. Kuljettiin katuja sinne sun tänne, vähän erilaista lenkkeilyä tällanen. Aika harmaata oli niin ei kuvaamisesta ihan kauheesti mitään tullut, jotain kumminkin kameralla nappasin.

Tänään meillä oli hallivuoro Veikkolan Piskipajalle. Ennen hallitreenejä käytiin lenkillä. Pikkasen oli maisema muuttunut eilisestä ja illan ja yön aikana oli vähän tullut luntakin.

Myyn kanssa aloitettiin eka pienellä aksatreenillä. Tuolla kun on 2by2 niin tehtiin vähän eri keppikulmia, hyvin selvitti homman. Sitten siirryttiin tottikseen, aloitettiin seuraamisella. Tein erilasita kaarta ja suoraa, hyvin pysyi paikka ja pääsin tekemään aika paljon pidempää matkaa ja kehuilla selvittiin, mutta, sitten kun otin pysähdyksen ja lähdin uudestaan liikkeelle ja välissä ei tullut palkkaa niin tuo pieni pirulainen alkoi ääntelemään, murr. Tehtiin sitten lyhkäsempiä pätkiä pysähdyksineen ja kehuilla ja vasta useamman jälkeen palkka. Tätä täytyykin nyt muistaa ottaa mukaan kuvioihin, palkkaamattomuutta. Muutama kapulan nosto 450g, nosti pienen äänen säestyksellä ekan ja tokassa oli hiljaa, joten lopetin siihen. Luoksetulo ja hyppy vielä loppuun. Hyvin teki töitä.

Demin kanssa tehtiin seuraamista, vaadin hiljaisuutta ja ihan hirveesti ei jouduttu uusimaan, koska Demi oli hiljaa. Jääviä tehtiin myös ja kummallista oli tässäkin se että oli hiljaa. Palkkasin välillä pallolla ja välillä namilla, epäsäännöllisesti, teki hyvin, muutama seisominen meni istumiseksi. Uutena juttuna lähdin opettamaan sivulta eteenistumista. Alkuun sekä käsi että jalka apu, mutta tajus tän yllättävän nopeasti joten päästiin avuista melkein pois. Loppuun vielä luoksetuloja. Ai niin, tehtiin myös Nooan seurana EVL paikkista, hyvin sujui. 


Leveä kuljetus ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti