perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuoden vikat aksat

Keskiviikkona käytiin vuoden vikoissa treeneissä Sporttiksella Sepon luona. Kenttä oli jaettu kahtia, toisella puolella isommalla oli rata jossa harjoiteltiin leijeröintiä ja toisella, pienemmällä puolella omatoimitreeninä keppikulmia ja keinua.

Myyn kanssa tehtiin ekaa kertaa leijeröintiä. Radalla leijeröinti tapahtui kohdassa jossa koira ensin lähetettiin takaakierron kautta putkeen joka meni puomin alta ja toisella puolella oli kaksi hyppyä jonka jälkeen rata jatkui vielä. Osasin arvata ettei Myy vielä osaa tätä ilman apuja, mutta kokeiltiin ekalla kerralla mitä käy. Kävi niinkuin epäilin, eli tuli hypystä ohi, kun olin sen verta jäljessä ja sivuttaisetäisyyttä puomin takaa hypyille oli jonkin verran. Tämän jälkeen tehtiin muutama toisto niin että Seppo palkkas putken jälkeisen hypyn, jolloin saatiin vahvistettua eteenpäin menoa jolloin lejeröinti alkoi onnistumaan myös ilman apuja. Vaatii vielä treeniä, mutta sitähän ei olla vielä ennen tätä tehty, mutta nyt tehdään. Rata oli muutoinkin kiva, sai juosta, mutta myös ohjata tarkasti käänökset. Omatoimisesti tehtiin keinua, tämäkin on edennyt kivasti. Ja kepit ne vasta onkin edennyt. Tehtiin eri  keppikulmia, tehtiin puolikkailla kepeilleä ja nyt vain yksillä ohjureilla. Haki kivasti eri kulmista :)

Hyvät treenit ja näihin treeneihin on mukava päättää tämä vuosi. Oon iloinen tuosta ihanasta koirasta joka rakastaa aksaa. Myyn kanssa saan toteuttaa sen mikä Demin kanssa jäi tekemättä kun Demi ei syttynyt aksaan tällä tavalla kuin Myy. On siinä selkeä ero tykkääkö koira humputella aksaa vain tehdä täysiä! Toisaalta kaikilla koirilla on omat vahvuudet ja mielenkiinnonkohteet ja niin saa ollakkin. Demi rakastaa jälkeä ja esineitä, metsälajit on se Demin juttu. Nitalla taas ominaisin juttu on tainnu kaikesta huolimatta ollla toko. Kaikilla siis omat juttunsa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti