maanantai 26. joulukuuta 2016

Tapaninpäivän tottikset

Takana: Demi ja Myy, Edessä: Nita ja Nooa

Iltapäivällä käytiin Veikkolassa PiskiPajassa treenaamassa. En muistanutkaan kuinka kiva halli tuo on. Hyvät esteet, sekä agility että pk. Harvassa hallissa on pk A, mutta tuollapa on, täytyy muistaa jatkossa.

Myy teki omalla vuorollaan noutoja, vauhtinoutoa sekä nostoja ja kapulan kantamista. Vauhtinoudot sujui hyvin, eli meni vauhdilla ja nosti nopeasti, miinuksena tässä tuli haukkumista matkalla kapulalle. Nostot tein niin että kapula oli maassa ja kuljettiin kapulan ohi jolloin Myy kävi nostamassa kapulan maasta ja kantoi sitä ympäriinsä, tullen mun perässä. Kesti hyvin kehuja ja kantoi pitkiäkin matkoja. Muutama nosto oli sellanen, jossa jäi nuoleskelemaan kapulaa ja äänteli, mutta pääosin nosti nopeasti. Tehtiin myös seuraamista, ekaa kertaa otettiin henkilöryhmän lähestymisiä ja kun ne meni hyvin niin sitten kierrettiin henkilöryhmää eri suunnista ja mentin ympäri ja tehtiin pysähtymisiä henkilöiden vieressä. Muutaman kerran, Myyllä tippu kontakti, mutta tää meni kyllä ihan yli odotusten! Seuraamisessa paikka on myös hieman aiempaa parempi, eli on vähän taaempana. Mutta kiva oli tehdä vähän pitempiä seuraamispätkiä taas pitkästä aikaa, ei pelkkiä askeleita. Loppuun vielä pk hyppyä. Aloitettiin 60cm ja edettiin 95cm. Hyvin liitää :)

Demi teki omalla vuorollaan purkki-juttua. Tehtiin lähinnä perusasentoa ja siitä vapautus purkille ja sitten kun tämä onnistui hiljaa niin otettiin mukaan seuraamista ja jääviä. Ei ollut helppoa sanoi Demi. Demi teki myös tasamaanoutoa, tässä on kyllä asia joka on Demin mielestä helppoa. Ekaa kertaa tehtiin 1kg kapulalla ja eipä siinä mitään ollut, nouto sujuu. Loppuun vielä pk hyppyä, samoilla korkeuksilla kuin Myy. Hyvin sujui.

Nita pääsi leikkimään ja humputtelemaan rally-tokon alokasluokan tasoista rataa. Nitalla oli oikein hauskaa :) Kaikki muu sujui hyvin, mutta se hemmetin saksalainen täyskäännös, sitä pitäis kyllä oikeasti treenata JOS haluis rally-tokoon mennä, muutenhan me selvittäis ihan hyvin.

Ennen treenejä käytiin lenkillä Kirsin ja Nooan kanssa. Treenien jälkeen lähdin vielä tyttöjen kanssa tekemään uutta lenkkiä. Valoa ei ollu mukana, mutta tarpeeks hyvin näki jotta pysty siellä metsähiekkatiellä kulkemaan.


 Demi laulaa....


Nooa ja Myy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti