sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Vettä sattaa taitaa tulla kesä....

Mun on alkuun ihan pakko valittaa. En muista millon olisin viimeks päässy lenkille, ilman että kastun. Joka hemmetin päivä sataa vettä, kastun joka ikisellä lenkillä. Alkaa pikkuhiljaa tympimään. Mä tahdon lenkkeillä auringonpaisteessa, pliis! JA nyt ollaan huideltu +10 asteen kieppeillä, kesäkuussa oltiin samoissa lämpötiloissa, että jess. Suomessa on nykyään samat lämpötilat kesät talvet.

Viikolla ollaan jumppailtu fyssarin ohjeiden mukaisesti, kaikki kolme on "joutunut" jumppaamaan. Myyn kanssa tehtiin muitakin juttuja tasapainotyynyllä, mm. takapäänkäyttöä. Se käyttää kyllä tehokkaasti takapäätä. 

Tokoiltu ollaan myös, ihan pienesti vaan, mutta kumminkin. Kaukoja ollaan Myyn kanssa jumppailtu, liikeratoja lihasmuistiin. Kyllä se taitaa olla nyt se takapää paikallaan, kun on tuttu tapa itsellle opettaa. Myyn kanssa noutokin on ottanut taas pientä askelta eteenpäin. Seuraamista ja jääviäkin tehty, niin ja peruuttamista.

Eilen kävin Messukeskuksessa, ensin aamupäivällä katsomassa Demin pojan Viggon (Lumipilven Onnenpotku) ensiesiitymistä näyttelyissä. Pienesti aloittivat kun heti isoon näyttelyyn menivät. Viggo on kyllä super reipas, ja tyyppi olis mielllään vaan pussaillu ihmisiä ja hyppiny korkealle. Tuomari täti oli sitä mieltä että hieman tarttis vielä kehä esiintymistä treeniä. Mutta Viggo sai hienon arvostelun ja tänään EH. Oon aivan vakuuttunut että ERIkin vielä helposti irtoaa kunhan esiintymistä hieman hiotaan. Komea poika se on. 

Kuvat: Jorma Lahti
 Lumipilven Onnenpotku, Viggo 10kk

Aamupäivällä tuli vähän shoppailtua, vaikka musta tuntuu että vuosi vuodelta on vähemmän mitään mielenkiintoista ostettavaa. BOT verkkoloimet oli alennuksessa, joten ostin Myylle oman, kun Demin BOT on sille aivan liian iso. Sitten ostin D&C Naturis Fresh Meat pötköjä (näitä on kehuttu niin pakko oli ostaa ja testata), patukan ja Showlinkiltä kävin ostaa sellasen ns. kansion kannet jonne saa näppärästi rekkarin, rokotustodistukset ja kisakirjat. Demillä ja Nitalla on omansa ni pakkohan se oli Myyllekkin ostaa, tietty. 

Iltapäivällä tulin sitten takaisin, kun aamulla olin vaan muutaman tunnin paikalla. Tokon maajoukkuekarsintakoe järjestettiin myös Messarissa niin pakkohan sitä oli vielä mennä katsomaan ja tsemppaamaan treenikavereita.

Tänään päivällä Sporttiksen treeneihin. Myyn kanssa päätin tehdä aksaa. Tehtiin ovaalia "rataa", jossa oli hyppyjä ja putkia. Hypyt oli speed pumpeja, eli korkeus se 10cm. Tehtiin takaperin ketjuttamalla ja hitto, sehän onnistui hyvin. Myyhän ei ole ennen tätä tehnyt mitään missä olis tarvinnu ohjata, kun on vaan rallatellut putkia ja tehnyt hyppytekniikkaa. Hitsit että oli kivaa ja tuo pieni meni lujaa. Mulla tais herätä jemmassa ollut aksakärpänen ;) Harjoiteltiin myös rauhoittumista kun muut tekee hommia, meni hyvin kun olin lähellä. Sivulletuloja muutama ja vähän seuraamista ja jääviä

Demin kanssa tehtiin seuraamista, jääviä ja metallihyppynouto. Ei kyllä ihan hirveesti ehditty tehdä koska Demillä oli taas vaikeuksia olla hiljaa. Se päästi pieniä tai isoja piip ääniä, jolloin joutui menemään pois. Tätä kestikin aika kauan :( Jäävät teki hyvin, vain kerran sekoitti, seisomiset oli varsinkin hyviä. Metallihyppynoutokin oli hyvä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti