keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Purinalla

Maanantaiseen tapaan treenit Purinalla. Meitä oli vain kolme treeneissä ja kentällä oli valmiiksi numeroitu aksarata, joten päätettin jättää esteet kentälle ja tehdä tokoa vain reunoilla ja esteiden seassa.

Kun sillä aksaradalla oli sellanen kiva putki-hyppy pyörityskohta, niin päätin sitten aluks vähän aksata. Myy irtoo nähtävästi hypyille/putkiin tosin hyvin. Mä vaan pyörin siinä keskellä ja Myy juoksi putki-hyppy-putki-hyppy ympyrää. Sillä on myös tosi kivasti vauhtia ja pallopalkka toimi tässä hyvin. Hypyt on edelleen 20cm, en oo ihan vielä päättänyt milloin alan hyppyjä nostamaan, kerkeehän sitä. Ja ohjaustekniikoita ei olla vielä ollenkaan otettu. Ainoastaan hyppytekniikkaa, irtoamista, keinulla bang gamea ja puomin on juossut muutaman kerran.

Tokoa Myy teki vain vähän, leikkiä, sivulletuloja ja seuraamista. Paikka pysyy paremmin ja keskittyi kivasti, no hallissa ei ollut silloin häiriötäkään. Perusasennossa on himppasen liian edessä, tähän itselle tarkkuutta.

Demillä oli ohjelmassa ruutu, häiriöllä. Oli häiriötä ruutuun mennessä, eli tötsiä matkan varrella ja sitten häiriötä kun muut huuteli käskyjä. Mokasi vain kerran, eli tuli ekalla häiriökäskyllä pois ruudusta, sen jälkeen ei reagoinut. Tötsistä Demi ei ottanut häiriötä, mutta alkuun ei selkeästi bongannut ruutua, juoksi mm. putkiin ihan toiseen suuntaan. Seuraamista, jossa ääntelyä, mutta asenne oli kohdillaan noin muutoin. Edistää kylläkin, ei kokaikaa, mutta ajoittain kun paikka vähän seilaa. Jäävät toimi aikas hyvin, istuminen oli nyt vaikein, mutta muutaman huomauttamsen jälkeen sekin onnistui. Luoksetulon stoppi oli myös aika hyvä. Tein alkuun palkkaillen ja loppuun useamman siirtymisen ja sitten liikkeitä putkeen palkatta. Ääntä oli, piippaili, mutta ääntely ei lisääntynty palkkaamattomuuden aikana.

Keskiviikkona mentiin Oittaalle lenkille Erikan ja koirien kanssa. Viime vuonna tehtiin kimppalenkki 23.12 illalla/yöllä ja nyt mentiin illalla. Tästä olis tarkoitus tehdä perinne :) Koirat tuli hyvin juttuun, mitä nyt Tiikeri joutu kestämään Myyn riekkumista. Juoksutettiin koiria myös ylämäkitreenissä. Tuolla onkin siihen tarkoitukseen hyvät mäet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti