sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Viikonloppu

Lauantaina Nita pääsi omalle lenkille, laatuaikaa. Mukana lenkillä oli kyllä siskon pentu 6kk ikäinen Ziggy. Nita tais odottaa autosta Ruutia, näytti vähän pettyneelle kun ulos tuli vain tuo pieni veikeä poika. Nita tulee Ziggyn kanssa hyvin toimeen. Vähän en leikki yhdessä, mutta kulkivat aikalailla omia polkujaan. Ziggy on aika lepposa tyyppi ja se ei käy Nitan hermoille yhtään. Ei roiku karvoissa, seuraa vain perässä. 1,5h meni nopeesti metsässä tallsiessa.

Kotiin kun tultiin, syötiin ja sitten lähdin vanhempieni luokse Myyn ja Demin kanssa. Nita sai jäädä kotiin N:n kanssa. Mukaan otin heijastinliivit kun ne piti saada ommeltua sopivamman kokoisiksi, vähän piti pienentää niitä. Sisko tuli yllättäen myös vanhempien luokse kylään, kummityttöni oli mukana. Ihana K ei ollenkaan enää pelännyt koiria. Myy oli tosi kiinnostunut K:sta, mutta ei kumminkaan liikaa hötkyillyt eikä hyppäinyt päin. Kävin Myyn ja Demin kanssa vielä omalla lenkillä ennekuin lähdettiin ajamaan kotiin.

Sunnuntaina oli Sporttiksen treenit. Demi teki liikkuroituna ja palkatta 5 liikettä. Liikkeiden alussa vähän tuli ääntelyä, mutta itse liikkeet teki ääneti. Aloitettiin ohjatulla noudolla, seuruu oli rumaa, mutta seisomisen teki ihan hyvin. Oikea piti hakea, mutta merkiltä Demi tuijotti vain mun oikealla takana olevaa ruutua. Käskyllä lähti joka kerta ruutuun. Liikkuri kävi näyttämässä ohjattua, ei auttanut, edelleen meni ruutuun. Kävin sitten itse näyttämässä ohjatun ja silloin löysi. Ruutu oli siis hirrveä häiriö. Sitten ruutu ja se löyyti hyvin, meni ekalla käskyllä maahan, seuruu oli huonoa, väljää. Sitten jäävät, istu ja seiso. Istuminen hyvä, seisomisen istui ja kun otin uudestaan seisoi mutta tassut liikkuipaljon kun kuljin ohi. Metallihyppynouto, tässä ei mitään moitetta, hyvä oli. Vikana luoksetulo, hyvä stoppi, tuli laukalla mutta siirtyi raviin pari metriä ennen mua. 

Otettiin vielä ryhmässä paikallaistuminen 1min (?). Demi meni maahan jätössä, korjasin jonka jälkeen pysyi samassa asennossa liikkeen loppuun.

Myy pääsi tekemään ihan lyhyen treenin, kun aika loppui kesken. Myy teki ruutua, hienoja ruutuja ja lelupalkka toimi hyvin vaikka häiriötä oli, mm. pikkupentu Sansa oli hallissa samaan aikaan ja Nooa myös. Seuraamista tehtiin myös, paikka pysyi hyvin aj vasemmalle käännökset oli tehokkaita.

Treenien jälkeen mentiin vielä kimppalenkille. Myy osas leikkiä hienosti pikkuisen Sansan kanssa. Mutta Myyn idoli on kyllä Nooa. Tykkää juosta Nooan perässä pitkin metsiä, mutta Nooa ei taida samalla tavalla fanittaa Myytä.
vasemmalta: Sansa, Nooa, Riemu, Demi, Myy

                                      
Myy 10kk ja Sansa 4kkEi kommentteja:

Lähetä kommentti