perjantai 21. marraskuuta 2014

Tarkat pojat

Eilen oli Nooan aksatreenit. Päätin ottaa Demin mukaan turistiksi. Nooa oli todella kiinnostunut Demistä, haisteli takapäätä ja alkoi lipittämään. Kävi heti mielessä, että onkohan Demillä nyt sitten juoksut. Mitään veritippoja ei meidän lattioilla ole näkynyt, mutta Nooan käytös erosi tavanomaisesta hurjasti. 

Treenattiin Nooan kanssa aksat, tehtiin kivaa rataa. Muistutuksena itselleni, vastakäännös pitää tehdä rauhallisesti jolloin Nooa kääntyi todella hyvin, hosuen venähti käännös. Persjättöä pitää usklataa tehdä, pitää muistaa liikkua reippaasti ja tehdä persjättö ajoissa. Pelkkä takanaleikkaus pituudelta muurille ei kääntänyt kunnolla, vekkaus ja sen jälkeen takanaleikkaus toimi hyvin. Päällejuoksut luki hyvin. 

Treenien jälkeen pyysin kaverin koiran "tsekkaamaan" Demin. Tämä kaverin uros on kokenut astuja joten ajattelin että kunhan näkee vielä sen reaktion niin voin olla melko varma Demin juoksuista. Tällä uroksella tasan samat reaktiot kuin Nooalla. Kotiin ajaessa soitto Pialle, apuvaa, Demillä taitaa olla juoksut. Kotona pyyhin Demin takapään ja kappas vaan muutama pieni veritippa ilmaantui paperille. Lenkin jälkeen pyyhin uudestaan ja aamulla taas, eikä paperilla mitään. Oltiin jo päätetty että aamusta ajetaan Mäntsälään ottaan proget. Mielessä kävi että oonko kuvitellu koko touhun. Aamulla aikasiin Mäntsälään jonne jäätiin odottelemaan, että jossain välisssä ottavat progen ja papan. Papakokeen tulos saatiin heti, munasolut vielä raakileita ja progen tulokset saatiin päivällä. Proget oli matalat, joten juoksu onneksi vasta just alkanu. Seuraava proge maanantaina ja sen jälkeen selviää koska Demi lähtee reissuun. Hitsi kun on jännää ja samalla niin ihanaa. Näitä juoksuja on niin kovin odotettu :) 

Ja olen niin  iloinen, että otin Demin mukaan treeneihin ja onneks pojilla on tarkat nenät :) Olis muuten voinu nämä juoksut jäädä huomaamatta tai olisin huomannu ne vasta myöhemmin...

2 kommenttia: