torstai 4. joulukuuta 2014

Demin astutusreissu

Edellisestä kirjotuksesta on kulunut hetki aikaa ja tässä on tapahtunut kaikennäköstä sitten viime kirjoituksen.

Demiltä otettiin ekat proget heti perjantaina 22.11, jotta tiedettiin missä mennään. Juoksut olivat juuri alkaneet joten proget oli matalalla. Viikonloppu odotettiin ja maanantaina Pian kanssa autojen vaihto ja Demi lähti Pian matkaan. Mäntsälässä kävivät uudelleen progessa ja papakokeessa, proget edelleen matalalla. Viime talven nopeasti edennyt juoksu oli vielä tuoreessa muistissa, ja viime kerrasta viisastuneena päätettiin että matkaan lähtevät mielummin etukäteen kuin myöhässä. Eläinlääkäri suositteli uusia progeja torstaina ja ne otettiinkin mutta Ruotsissa. Maanantai meni lentolippuja järjestäessä, sanonpa vaan että eipä ole ihan helppo nakki saada koiraa lentokoneessa ruumaan, varsinkin kun pienille lentokentille lentää suurimmaksi osaksi vaan minikokoisia koneita. Lentojen järkkääminen aiheutti kyllä mulle ihan hirveen stressin. Onneksi pääsivät matkaan tiistaiana ja kahden lennon taktiikalla matka sujui hyvin. Demi selvisi ensimmäisistä lentokokemuksistaan hyvin. Oli normaali itsensä kun pääsivät Ronnebyhyn.

Juoksut olivatkin sitten tällä kertaa ihan "normaalit", eli proget nousi normaalivauhtia. Tämähän tarkoitti sitä, että Pia oli Demin kanssa matkassa pikkasen ajoissa, mutta mielummin niinpäin kuin myöhässä. Demi pääsi sulhonsa mukana mm. haku ja esinetreeneihin kun piti tekemistä keksiä päivien ratoksi :)

H-hetki tuli ja astutukset onnistuivat. Nyt odotellaa sitten kuukausi ennenkuin tiedetään tuottiko Ruotsin reissu toivottua tulosta.
 Fighter ja Demi

Demi ja Pia tulivat eilen myöhään illalla kotiin. Ihanaa oli saada rakas mussukka takasin kotiin. Oli kyllä jo ikävä tuota hassua tyttöä. 

Jos Demin pennut kiinnostaa, kannattaa tutustua kennel Lumipilven kotisivuihin. Sieltä löytää lisää tietoa pentueesta :)

Voisin jossain vaiheessa itsekkin kirjoittaa muutaman sanan tästä yhdistelmästä, joka miellyttää itseäni kovasti. Fighterin kahdella eri reissulla nähneenä, teki hän heti muhun lähtemättömän vaikutuksen. Fighterin suku on myös harrastajan näkökulmasta kiinnostava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti