maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulun aikaa

 

 Jouluaatto vietettiin tänä vuonna kotona. Täytyy sanoa, että olipa ihanaa kun ei ollut "pakko" lähteä minnekkään ja sai noudattaa ihan omaa aikataulua. Nukuttiin pitkään aattona, vissiin vähän univelkaa tullut viime aikoina. Koirien kanssa pitkä lenkki hennossa lumisateessa. Otin kameran lenkille mukaan ja siltä reissulta tuo edellisen postauksen kuva sekä nämä tässä. Lenkkeilyn jälkeen riisipuuron keittoa ja siinähän sitä aikaa sitten menikin, mutta on se vaan niin hyvää että kannattaa kerran vuodessa uhrata sille aikaa. Ja päikkärit piti tietenkin nukkua kun oli siihen mahdollisuus. Ja sitten taas lenkkeilyä ja ruoan laittoa, lenkkeilyä ja nukkumista. Koirat sai myös vähän extra herkkuja ja tietty pienet joululahjat. Nita rakastaa avata joululahjoja, se on oppinu pentuna avaamisen riemun rakkaalta edesmenneeltä Ronjalta. Demi sen sijaan on alkuun et mitäh ja hetken kun on Nitaa seurannut niin innostuu myös avaamaan lahjoja.

Nita

Joulupäivänä käytiin mun vanhempien luona syömässä, nähtiin siskoa perheineen ja isovanhempia. Samana päivänä sattui jännä juttu kun lenkin jälkeen Demin silmäkulma turposi. Mitään en huomannut lenkillä sattuneen enkä silmässä mitään huomannut, mutta niin vaan turposi silmäkulma. Turvotus laski yhtä nopeasti kuin oli tullutkin, muutaman tunnin päästä siitä kun turvotuksen huomasin oli se kokonaan jo poissa. Jäi kyllä arvoitukseksi mistä moinen mahtoi johtua. Illalla Pia tuli iltakahville ja voi kun Demi oli iloinen! Pia toi tytöille joululahjan, herkut maistuu ja lelukin on ollut käytössä. Demi kierittää karvaeläinpalloa ympäri kämppää ja nyhtää karvaa irti kun Nita taas haluaa että sitä heitetään ja sitten pääsee samalla sitä vinguttamaan :D

Demi

Joulupyhät sain olla kokonaan lomalla, joten lomapäivistä on kyllä nautittu. Lenkkeilty ollaan paljon ja siitä nautittu. Demi on viimeisen viikon aikana kärsinyt ajoittaisesta pahoinvoinnista ja uni on maittanut. Kyllähän se vähän tiineeltä vaikuttaa, mutta perjantainahan se vasta sitten selviää.


1 kommentti:

  1. <3 en varmaan oo koskaan ollut näin iloinen kenenkään pahoinvoinneista!

    VastaaPoista