sunnuntai 7. elokuuta 2016

Elokuun ensimmäistä

Elokuu alkoi ja samalla käynnistyi meijän agility seuran treenikausi, joka kestää elokuun alusta toukokuun loppuun. Kesä-heinäkuu on omatoimitreenaamista varten. Kesällä kävin todella laiskasti hallilla, kävinkö pari kertaa?! No mutta nyt ryhdistäydytään taas.

Maanantaisin meillä on ensin Myyn aksaryhmän treenit ja sen jälkeen tokovuoron treenit. Tokossa aloitettiin ryhmäpaikkiksilla. Jäin lähelle Myytä kun siinä reilun 5m päässä oli haukkuva sheltti, joka aiheutti pientä häiriötä Myylle. Myy selvisi kumminkin paikkiksesta oikein hienosti. Ei myöskään ottanut muiden käskyistö mitään häiriötä kun käskytettiin yksi kerrallaan. Tehtiin noutoja, niillä Jirkan neuvoilla, tällä kertaa kaksi kapulaa valmiiksi maassa ja sitten kuljettiin vain Myyn kanssa kapuloiden ohi ja sai tarjota niiden kantamista. Hienosti kävi joka ohituskerralla kapulan ottamassa ja akntoi sitä muutamia metrejä. Seuraamista otettiin myös, keskityttiin käännöksiin sekä juoksuun, jota ei olla aikaisemmin kokeiltu. Juoksussa ei mitään ihmeellistä, toimi samalla tavalla kuin normaalissakin tempossa. Luoksetulo x1, inasti istui vinoon edessä.

Keskiviikkona jatkui Savikon Sepon treenit Sporttiksella. Aloitettiin juoksu A:n treenaaminen. Sen jälkeen tehtiin rauhoittumisharjoituksia ja loppuun hyppy-putki-hyppy-putki-hyppy pätkää jossa treenattiin valssia.

Lauantaina Hyvinkäälle jälkitreeneihin Pian kanssa. Myy ja Demi pääsi molemmat jäljestämään. Demillä alkaa jana sujumaan paremmin ja paremmin, kävi muutaman metrin takajäljellä kunnes itse kääntyi ympäri. Muistin jarrutella Demia, kun sillä on nyt tapana vetää aika lailla, niin en tällä kertaa juossut sen perässä :D vaan pidätin ajoittain ihan kunnolla, no eipä näyttänyt haittaavan. Jäljellä oli yksi isompi ojan ylitys, Demille ei tietenkään tuottanut ongelmaa, mutta mä sain ottaa vähän vauhtia että pääsin yli. Kepit nousi aika hyvin, eli 5/6. Myy pääsi ajamaan Pian tekemän jälje, on pääasiassa ajanut vain mun tekemiä jälkiä niin ihan hyvä välillä vieraitakin ajaa. Myyllä lyhyt jana, josta otti takajäljen, jäljesti n. 5m kunnes kääntyi itsenäisesti ympäri. Jäljen alussa oli pikkasen epävarmaa menoa, mutta parani kun keppejä alkoi nousta. Ekat kepit ilmasi seisomalla, mutta sitten muisti mennö maahan. Kulmissa teki töitä ja meni vähän yli, mutta pääsääntöisesti jäljesti ihan siivosti, välillä nenä turhan korkeella. Kepit nousi myös Myyllä ihan hyvin, eli 7/8.

Sunnuntaina mentiin Erikan ja koirien kanssa Nuuksioon, ihana sää, mahtava luonto, huiput koirat. Sieniäkin löytyi, kanttarelleja, suppiksia ja mustia torvisieniä, nam! Käytiin  myös uimassa, oli vielä aika lämmintä vettä. Demin sain mukaan uimaan, kun ensin pakotin niin sittenhän se viihtyi vedessä uiden aikas kivasti, vaikkei mikä vesipeto olekkaan. Myykin joutui kerran uimaan, mutta ei todellakaan tykännyt ja sit ei enää tullutkaan mun lähelle. Nitakin pysyi kaueampana lammesta, ettei vaan joutuisi uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti