torstai 11. elokuuta 2016

Aksaa, aksaa, aksaa

Maanantaina meillä alko Myyn ryhmän aksat omassa seurassa. Aloitettiin ihan vaan putkilla näin aluksi ja käytiin läpi miten opettaa koira kiertämään kohteen ympäri niin että kierros jatkuu ja jatkuu. Tätä kiertoa käytetään sitten hyödyksi myöhemmin hypyillä jolloin koira osaa kääntyä suuntakäskyllä joko oikealle tai vasemmalle. Myy teki aika kivassa vireessä vaikka vähän pelkäsin että keittää yli kun hallissa oli toisella puolella samaan aikaan treenit. Mutta hyvin se keskittyi ja lelulla palkattiin.

Aksan jälkeen oli toko treenit. Demi pääsi tekeen ryhmä paikkamakuuta, ei ongelmia. Tehtiin myös seuraamista, alkuun edisti aivan törkeesti ja sen takia myös poikitti aika lahjakkaasti, mutta sain korjattua. Edessä se toki on edelleen, kun oon sen liian eteen opettanut, mutta mun makuun kumminkin hyvä, kun se järjetön edistäminen saatiin kuriin. Jääviä tehtiin myös, sekalaisessa järjestyksessä, istumisen kanssa oli haasteita. Tasamaanouto sujui muutoin hyvin mutta eteen istui pikkasen vinoon, tätäkin sitten korjailtiin. A:lla tehtiin myös noutoa, ei oneglmaa.

Myy teki seuraamista, noutoa ja eteenmenon. Seuraamisessa keskityttiin  vasemmalle käännöksiin, tarttee treenata jotta käyttää takapäätä tehokkaasti. Noudossa mulla oli kaksi ohjatun kapulaa maassa ja niiden ohi kuljettiin ja Myy sai tarjota noutoa, ja hyvin tarjosikin :) Eteenmeno oli hyvässä muistissa.

Keskiviikkona oli Savikon Sepon treenit Sporttiksella. Aiheena pimeät putkikulmat. Myy oli kyllä hirmu pätevä, ohitti hienosti tyrkyllä oleva putken suun ja tuli ohjauskeen pimeeseen kulmaan. Rauhoittumista tehtiin myös, samaan aikan kun toisessa päässä kenttää tehtiin pentä radanpätkää, sujui hyvin. Toisella puolella kenttää tehtiin pareittain rataa, jossa harjoiteltiin valssia ja takaakiertoja. Takaakierrot tuli vähän hankalasta kulmasta, mutta täytyy sanoa että Myy kääntyy kyllä tosi hyvin. Varsinkin valssit tein kerrankin ajoissa ja sain Myyn kääntyvään törkeen tiukasti, jei!

Torstaina Ullan hyppytekniikassa. Tehtiin perussarjaa 8 hypyllä ja voi jestas sentään. Myy vetäs KOLME viimeistä hyppyä yhdellä kerralla!!! Sitten saatiinkin tuoda palkkaa keskelle sarjaa jotta muisti jarruttaa. Toimi hyvin ja hyppy pysyi kasassa eikä alkanut vyöryä eteenpäin kuin lumipallo. Pituuden arviointia tehtiin myös, sujui hyvin. Ja kolmannella kierroksella set pointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti