sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Viimeistä viikkoa viedään


Niin se loma vaan loppuu, aivan liian aikaisin. Oikeasti mä en sais valittaa, koska kaikilla ei ole monen viikon lomaa, tai vaihtoehtoisesti ei ole töitä, joten pitäisi kai vaan olla hiljaa... mutta kun mä niin vielä vähän haluaisin jatkaa lomaa...

Vikalla lomaviikolla on vihdoin uitu, mä olen siis heittänyt talviturkin ja pääsin jo vähän uimisen makuun. Aivan ihanaa käydä uimassa illalla, hiljaisessa metsässä pienessä järvessä, ketään muita ei näy missään. Autolle kävellessä hämärtää ja on vaan hiljaista ja kaunista. Myyn kanssa olen uinut, Demin sitonut puuhun siksi aikaa, kun sillä oli ikävä tapa kurmuttaa Myytä joka kerta kun Myy nousi vedestä. Myy ui mun perässä, ei pitkää matakaa, mutta sellasta 10m suuntaansa kunnes halusi palata rantaan. Tällasia vetoja tehtiin monia yhden uintireissun aikana.

Erikan kanssa käytii myös uusissa lenkkimaastoissa Kirkkonummella, siellä oli isompi järvi, ah niin lämmintä vettä ja niin kaunis auringonlasku. Siellä pimenevässä illassa löytyi aika paljon pienen pieniä kanttarelleja, harmi vaan että en usko että niitä enää on jos sinne muutaman päivän päästä.



Eilen käytiin Pian porukan kanssa Vihdissä lenkillä, mikä reissu. Uusissa maastoissa on aina kiva käydä ja aina vaan jaksaa ihailla Suomen kaunista luontoa. Uimassa käytiin, sain kyllä uida ilman omia koiria kun sain kerran pakotetta Myyn ja Demin uimaan. Vesi tuntu alkuun vähän viileälle, mutta kummasti siihen vaan tottuu. Vesi oli todella kirkasta, näkyi pohjaan komeasti. Pystyttiin bongaamaan ahvenia ym. Illan hämärtyessä grillattiin ja autoille lähdettiin jo pimeän laskiessa, ei ollut yhtään huono idea ottaa otsalamput mukaan, niille todella tuli käyttöä.

 



Viikolla ollaan ehditty myös treenaamaan, tottista ja esineruutua on tehty niin ja janatreenikin. Myyn nouto on ottanut pienen askeleen eteenpäin, joten kyllä se siitä. A:ta Myy teki tosi kivasti, vaikka alkuviikolla tekikin aikamoisen ilmalennon loivan A:n harjalta. Tuli pikkasen vauhdilla eikä sitten seurannutkaan mun namikättä jolloin hyppäsi harjalta alas. Lauantaina teki kumminkin tosi hienosti A:ta, hyvällä imulla kiipeää ja malttoi kivetä myös alas, hyppimättä liian korkealta. Hyppyä tehtiin myös, alkuviikosta teki muutaman kerran 100cm, lauantaina otettiin vaihteeksi vain 90cm. Eteenmenosta alkaa olla jo kiva mielikuva ja sehän on mukava liike. Demi teki esineruutua viikolla ja hyvin tekikin! Kaksi esinettä löytyi todella nopeasti ja molemmat nousi ripeästi ekalla lähetyksellä. Janatreenikin onnistui todella hyvin, koskaan ei ole niin suoraan edennyt, mahtista, kiitos vaan Pia janatreenistä.


Tokoakin ehdittiin ainakin yhdet treenit. Nita pääs tekemään evl paikkista, valui maahan paikallaistumisen aikana, kävin nostamassa takaisin istumaan, loppu ajan istui hyvin. Kaukokäskyllä maahan teki hyvin kuin myös luoksetulon. Seuraamisessa oli kivasti kuulolla, peruutuksessa on kyllä vielä tekemistä. Kierto-hyppynouto hässäkkää treenattiin myös. Lähti kivasti kiertämään tötsää, tässä saatu lisää etäisyyttä. Ruutu sitten oli kovin hukassa, bongasi vaan kapuloita matkan varrelta :D

Hyppyteniikassa tehtiin perussarjaa, korkeuden arviointia ja okseria. Hyvin teki, muutamassa toistossa teki banaanin, eli kaarsi vasemmalle, mutta saatiin korjattua ja hyppylinja suoraksi.

Jirkan koulutuksessa jatkettiin noutotreeniä. Esiteltiin meidän edistymistä ja jatkettiin siitä. Nyt meillä on kaks erillistä noutotreeniä mitä tehdään, toisessa ylläpidetään vauhtia joka Myyllä on, eli jatketaan samalla tavalla kuin nytkin toki vaatimustasoa nostaen, mutta toisessa treenissä vahvistetaan tekniikkaa ja tässä kiire otetaan pois. Kiva koulutus jälleen ja hyvät ideat jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti