keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Heinäkuuta elellään

Heinäkuussa ollaan tehty jälkeä moneen kertaa ja esineruutua myös. Demillä on janat tuottanut vähän probleemaa, tai no se ei etene suoraan niinkuin mä haluisin. Toisin sanoen mä en oo osannu opettaa sille janoja. Kyllä se jäljen hienosti ottaa, mutta usein ennakoi hieman ja lähtee janalta jo metrejä ennen jäljen ylityskohtaa. Ollaan siis heinäkuussa treenattu paljon janoja ja kyllä se tulosta on jonkinverran tuottanut. Enempi pitäis vaan saada tehtyä janoja, jotka olis tallattu pari päivää aikasemmin jolloin siitä sais apuja suoraan etenemiseen. Jäljet on sujunu hyvin, kepit nousee hyvin. Myy on myös tehnyt jälkiä. Kerran on eksynyt ihan kunnolla hukassa, keppejä löysi silloin 2, ekan ja vikan. Maasto oli Myylle vielä vaikea, pohja oli kovin kuivaa ja paljon polunylityksiä sekä paikassa jossa varmasti paljon harhoja. Selkeästi siis vielä liian vaikea. Kosteammassa sammalpohjaisessa metsässä jäljestää tarkasti, kulmiin olen erityisen tyytyväinen, tekee tarkkaa työtä! Kepit ilmaisee aika hyvllä prosentilla, tosin ilmaisutapa vaihtelee vielä, joko pysähtyy kepin eteen tai menee maahan. Maahanmeno on se mitä tavoitellaan.

Tottista ja tokoa ollaan myös treenailtu. Nitan oon ottanu uudestaan treeniin, käydään ehkä kokeilemassa evl:ää syksyn aikana. Mulla ei tän suhteen ole minkäänlaisia tulostavoitteita, pidetään Nitan kanssa vaan hauskaa ja kokeeseen haluaisin koska mun omalle päälle tekis hyvää päästä tai joutua kisaamaan. Mä oon niin hirveä jännittämään niin ei kai siihen mukaan auta kuin kisaaminen.

Myyn kanssa keskittyny lähinnä tottikseen. Seuraamista, jääviä, luoksetuloa, noutoa, hyppyjä ja eteenmenoa. Metristä kokeiltiin viime viikolla ekaa kertaa, hvyin se hyppää! A:ta ollaan mysö tehty muutaman kerran, aloitettu loivemmasta ja siinähän kävi niin että neiti tuli aika korkeelta alas, eli oikea suoritustapa on pakko opettaa tolla junnulle ihan kunnolla.

Ollaan käyty Myyn kanssa Porissa, moikkaamassa Myyn veljeä Oskua. Mukana reissussa oli Pia ja Pata. Myy pääsi leikkimään Osku veljen kanssa ja hauskaa niillä olikin. Kyläilyn jälkeen suunnattiin vielä Yyteriin koirarannalle. Onpa muuten pirun hieno ranta, mekin haluttais tollanen!

 
 vasemmalla: Myy ja Osku oikealla: Pata & Myy

Yyterin koiraranta




 Sisko ja sen veli <3

 Pata kaivaa tunnelia Kiinaan

Myy on ehtinyt myös käydä ensimmäisssä näyttelyssään. 24.7 Helsingissä Tuomarinkylän vinttikoirakeskuksssa oli näyttelyt jossa pk colliet tuomaroi Ruotsalainen Johan Andersson. Myy osallistui nuorten luokkaan. Myy esiintyi oikein hienosti Suvin kanssa. Liikkui niin hienosti ravissa, ei yhtäkään pomppaloikkaa, jee! Tässä vielä arvostelu: "17mån, fina kroppsproportioner, feminint huvud, inte helt parallella linjer, fin hals, normalt vinklad. Ännu ganska smal i förbröst & bröstkorg, ganska lätt benstomme. Bra kors & svans, fina sidorörelser, lovande päls, trevligt temperament."
Myy arvosteltiin ERInomaiseksi, eli ERI & NUK3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti