maanantai 25. huhtikuuta 2016

Treenejä

Keskiviikkona Demi teki lenkin yhteydessä seuraamista ja luoksetulon, edelleen hiljaisuus on onnistunut. Täyskäännökset on vähän parantunut. Myy on tehnyt seuraamista, lyhkäsiä pätkiä kun nyt ollaan ruvettu tekemään ilman apuja. Kivalta tuntuu, vielä kun tietäis miltä näyttää. Eteenistumisia ollaan edelleen tehty, matka ei päätä huimaa mutta suoruuteen alan olla tyytyväinen, ei enää ole vinossa vasemmalle.

Torstaina käytiin Sporttiksella hyppytekniikka treeneissä. Myy teki set pointia ja korkeuden arviointia ja perussarjaa. Loppuun tehtiin kontakteja puomilla.
Sunnuntaina päivällä Sporttikoirahallille. Demi teki seuraamista, jääviä, noutoa A:lla sekä hyppyä 70-90cm. Hyppynoutona 650g otettiin 70cm asti. Seuraamisessa oli kiva asenne, oli skarppina ja hiljaa, tykkäsin. Jäävistä tehtiin vain seisomista, ei huomautettavaa. 650g noutoa A:lla, tekee mielellään. Hyppyä myös ja sitten yhdsitettynä noutoon. Hyppynoudossa havaittavissa epävarmuutta. Niin ja loppuun eteenmeno, ekalla kerralla kaarratti A:n kautta, mutta uusinnalla meni suoraan.

Myy teki pientä radanpätkää jossa oli kivoja suoria, 3 hypyn ja 2 putken rallia. Takaakiertoja molempiin suuntiin yhdellä hypyllä.  Rengasta otettiin yksittäisenä esteenä, naksuttelin oikeasta valinnasta. Pikkuhiljaa on alkanut ymmärtää mistä aukosta kannattaa mennä. Puomilla 2o2o. Myy ehti tehdä myös vähän seuraamista, tehtiin uusi ennätys seuraamisen pituudessa, mutta muistin kyllä heti perään tehdä taas lyhkäsempiä. Jääviä tehtiin myös, sekoittaa asentoja vielä keskenään.

Illalla käytiin vielä Haukilahden lukion kentällä tekemässä tottista. Myy aloitti seuraamisella, eri pituisia pätkiä, sillä on kyllä kiva asenne. Ollaan nyt tehty pelkkiä suoria jotta saadaan seuraamisessa asentoa pysymään suorassa. Aikasemmin kun tehtiin paljon käännöksiä joka suuntaan niin sen seuraaminen oli suorallakin sellasta levotonta kun yritti ennakoida käännöksiä. Luoksetulo, kun oli apua mukana. Tulee kyllä lujaa. Eteenistumisia, suorassa pysyy. Hyppyä, nostettiin ekaa kertaa 50cm. Loppuun vielä eteenmeno, pinkoo minkä jaloistaan pääsee. Niin ja lyhyt paikkamakuu, jäin lähelle kun en laittanut tällä kertaa etupalkkaa, hyvin pysyi. Hyvät treenit vaikka keli olikin kakka, vettä sato ja kylmä oli. Kädet oli aivan jäässä treenien jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti