perjantai 15. huhtikuuta 2016

Sirkuskentällä

Käytiin Sirkuskentällä treenimässä SCY:n Hel ao:n vuorolla. Kentän vieressä olevalla skeittirampilla oli poikia skeittaamassa. Mietin että voi olla Myylle aika paha häiriö, mutta olin väärässä, ei ottanut häirötä.

Aloitin treenit kumminkin Demin kanssa. Tehtiin samoja juttuja kuin Jirkan koulutuksessa. Aloitettiin liikkeellelähdöillä. Alkuun testasin niin että kävelin, mutta Demi lähti jatkuvasti peitsaamalla seuraamaan. Joten siirryin sitten tekemään juoksuunlähtöjä, eikä mitään hidasta juoksua vaan ihan kunnolla, Demi joutui lähtemään laukalla jotta kerkesi mukaan. Nämä sujui kivasti ja Demi lähti liikkeelle reippaasti ja oli tarkkaavainen. Seuraamisessa treenattiin myös käännöksiä, oikealle ja täyskäännöstä. Palkkailin käännöksistä ja panostin siihen ettei nami tule suorana palkkana vaan tekee jotain ennekuin saa palkan. Täyskäännökset on parantunut, takapää toimi vähän tehokkaammin, oikealle käännökset ei ollu niin hyviä kuin haluaisin. Eteenistumisia, mulla oli apuna treeniliivin alareuna taitettuna jossa nami, näin Demi tule eteen eikä hakeudu suoraan sivulle. Tasamaanoutoa 650g. Hitto mä en kyllä osaa heittää tota kapulaa! Lensi korkealle mutta ei kauas ja ihmiset oli vaarassa, sori! Paluuvauhtiin kiinnitin huomiota, tarttis lisää vauhtia. Nyt tulee löysällä laukalla. Kapulan pitoa edessä 650g, treenataan ryhdikästä luovutusta kun helposti valahtaa kasaan koko koira kun se kapulan on niiin iso :D Loppuun eteenmeno. Täytyis vielä olla joku näkyvämpi kohde, kun nyt kyllä eteni loppuun saakka, mutta aikamoinen banaani kaari siitä tuli. Demi oli muuten hiljaa koko treenin, ei yhtään piippailua tai haukkumista.

 Demi seuraa

Myy teki omalla vuorollaan ensin sivulletuloja ja sitten seuraamista. Tehtiin ilman namia kädessä ja kuten kuvasta huomaa on Myy sillon vähän ns matalampi. Kun otin namin käteen, en toki imuttanut, on ryhti ihan toista luokkaa. Seuruu paikan näyttää tietävän, mutta helposti pikkuhiljaa ajautuu liian eteen. Tehtiin siis pieniä pätkiä. Täyskäännökset on edelleen mahtavia, vaikka niitä ei ollakkaan nyt ollenkaan treenattu. Kahden lelun leikkiä, toimi hyvin, välillä ei tosin meinannut vaihtaa ekasta lelusta toiseen (hyi mua kun lelut ei ollut prikulleen samanlaisia). Eteenistumisia samoilla avuilla kuin Demille, eli nami treeniliivin reunassa, reuna taitettuna. Hyvin tulee eteen istumaan. Ekaa kertaa tehtiin myös häiriötä perusasennossa. Päätin etten puutu siihen jos Myy kääntää pään kohti häiriötä, odotan vain että palaa kontaktiin. Puhehäiriöön ja lähellä olemiseen ei reagoinut, piti hienosti kontaktia, leluhäiriö olikin sitten pahempi ja lähti perusasennosta pois lelua kohti. Otettiin uudestaan ja nyt vain katsoi ja sen jälkeen palautti kontaktin ja lopussa ei enää edes kontakti tippunut. Mun pätevä Myykkis! Loppuun vielä eteenmeno. Tää oli vähän hankala, Myy lähti kyllä täysiä, mutta kohde ei ollut palkka vaan Kirsi :D Sillä tais jäädä Kirsi mieleen eikä se eteenmeno palkka. Otettiin uusiks, sujui hyvin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti