maanantai 18. huhtikuuta 2016

Jälkeä, esineitä

Sunnuntaina treffattiin Pian kanssa metsätreenien merkeissä. Pia teki Demille alo mittasen jäljen, 6 kepillä ja mä talloin Patalle jäljen. Sitten tallon vielä Myylle oman jäljen 6 kepillä. Demin jälki vanheni reilun 1h. Janalta lähti takajäljelle, liinan verran jäljesti takajälkeä kunnes kutsuin Demin takaisin. Lähti sitten oikeaan suuntaan jäljestämään. Alku oli vähän säätöä, ei ollut tarkkana ja eka keppikin jäi nostamatta. Jälki parani kokoajan ja löytyi ne muut kepitkin, 5/6. Jana tarttee kyllä lisätreeniä, lähtee helposti takajäljelle.

Myyn jälki vanheni myös jotain 1h luokkaa. Ekaa kertaa Myyllä oli jäljellä keppejä, enemmän kuin 1. Tähän mennessä ollut vain yksi keppi ja sekin purkin alla. Päätin katsoa mitä tapahtuu, koska kotona ja pihatreenissä on kumminkin ilmaissut kepit, tosin vähän vaihtelevasti joko ottanut suuhun tai mennyt maahan. Jäljellä merkkasi heti ekan kepit, kehuin ja menin luokse ja ohjasin maahan. Seuraavalla kepillä sama juttu, eli merkkasi mutta ei mennyt maahan. Kolmannella kepillä menikin mun yllätykseksi maahan, heti kepille tultuaan. Voi miten hieno ilmaisu! Joku keppi jäi välistä koska taskuun saatiin kerättyä 5/6. Mutta 4 keppilä ilmaisi hienosti maahanmenolla. Vitsi mä olen ylpeä tuosta pienestä murusesta. Myy jäljesti hyvin, yhdessä kohtaa pyöri vähäsen ja luulen että siitä kohtaan varmaan jäi se yks keppi noteeraamatta.

Tallattiin myös esinekaistale, 2 esinettä. Molemmat esineet samassa linjassa, toinen ihan 50m ja toinen ehkä 40m. Demi ei ihan pysynyt alueella, tai siis pysyi esineruudussa, meitä ennen oli kuulemma joku käynyt esineruutua samassa kohtaa tekemässä, mutta meni siis siitä meidän tallaamasta kasitaleesta ulos. Pyöri sen esineruudun toisessa kulmassa, siellä varmaan ollut esine. Työskeneteli kyllä koko ajan ja kyllähän se kauempi esine löytyi. Sitten lähetinv ielä hakemaan toista, jäi vähän kiinni siihen vanhaan paikkaan mutta pienin avuin löysi myös toisen esineen.

Demi pääsi kentälle tekemään loppuun vielä seuraamista, liikkeelle lähtöjä. Lähdin suoraan juoksuun ja Demi lähti hyvin raviin, pysyi ravissa myös mun kävellessä. Tehtiin myös hyppyä, 70cm -> 100cm. Epävarmuutta havaittavissa ja kerran kielsi 100cm. A-estettä tehtiin myös muutama toisto, loivaa sellaista. Loppuun vielä eteenmeno.

Tänään oli jännä päivä kun Myyn kanssa mentiin Mevet:iin luustokuviin. Myyltä kuvattiin lonkat, kyynärät, olat ja koko selkä ja tietty silmät tutkittiin myös. Myy painaa muuten tällä hetkellä 15,9kg. Lonkat lähti A/A, kyynärät 0/0, selkä ja olat terveet ja silmät terveet. Nyt vielä tarttee jännitää Kennelliiton mielipidettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti