keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Tokooo

Piiiitkästä aikaa HAU:n tokotreeneissä. Maanantaina käytiin Nitan kanssa treenaamassa. Olipas muuten kivaa mennä treenaan pitkästä aikaa. Kimppiksessä oli reilusti porukkaa paikalla, joten häiriö oli taattua. Alkuun kimpassa paikallamakuu evl tyyliin käskytettynä. Nita meni maahan vasta omalla käskyllä, hyvä. Oli piippaillut jonkun aikaa paikallamakuussa, mutta sitten oli hiljentynyt. Perusasentoon jälleen evl käskytys, nousi vasta omalla käskyllä. Nitalla oli ohjelmassa ruutua, ohjatun suuntia sekä perusasentoon tulo. Ruutua voi tyyliin. Otti aika lailla häiriötä ruudun puolessa välissä olleista ihmisistä ja koirasta, ekalla kerralla oli menossa ihmisten luokse. Uusinnalla onnistui. Muutama toisto lisää, jolloin eteni suoraan ruutuun jossa joko pallo tai namikuppi. Ohjatun suuntia apparin kanssa. Suuntia Nita tehnyt vain muutaman kerran joten tehtiin läheltä. Kapuloita ei vielä käytetty, ainoastaan namikuppeja, koska noutaa Nita osaa, halusin treenata vain suuntia. Vasen oli muistaakseni helpompi. Tehtiin suuntia sekaisin, eli ei useampaa toistoa peräkkäin samaa suuntaa. Lopuksi tehtiin sivulletuloja putken kautta. Nitalla kun tuppaa edelleen olemaan vinot perusasennot varsinkin noudoissa, mutta myös luoksetulossa. Apujen kanssa suoristui mutta ilman apuja on vino. Alkaa kääntymään perusasentoon vähän liian aikaisiin jolloin on liian edessä ja usein myös vinossa.

Treenien jälkeen vielä kävelyllä ihanan Tiikerin kanssa. Nita innostui vähän leikkimään Tiikerin kanssa. Eipä ole aikaisemmin näin käynyt.

Demin kuulumisista sen verran, että masu on kasvanut edelleen ja masussa on välillä bileet pystyssä. Demi on ystävystynyt Minni kissan kanssa (söpöä!), nukkuvat kylki kyljessä sohvalla ja jopa pentulaatikossa. Mammakoira voi siis hyvin ja on Pian luona kuin kotonaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti