maanantai 23. kesäkuuta 2014

VP

Sain nauttia vielä tämän päivän vapaista, mutta huomenna sitten takaisin töihin. Mulla on vielä 3 viikkoa töitä ennen 4 viikon lomaa. Toivottavasti heinäkuussa olis kivat kelit, vähemmän sadetta, jooko?

Iltapäivällä menin koirien kanssa Puolarmaariin tokoilemaan. Nita sai jälleen aloittaa ja Demi odotteli siinä nurmella puun alla omaa vuroa.

Nitan kanssa aloitettiin vauhtinoudoilla, pikkasen otti häiriötä nurmella pyöräilevistä & kiljuvista lapsista. Häirö aiheutti sen, että kapulan luona piti hetken aikaa katsella lapsia ennen kuin pystyi ottamaan kapulan suuhun. Uusinnalla ei enää ottanut häiriötä. Ruutua tehtiin myös, ilman kosketusalustaa. Paikka oli alussa vähän hakusessa, hakeutui merkille vasempaan reunaan. Kun en stopannut niin tiesi olevansa väärässä paikassa ja oli tulossa takaisin mun luokse, mutta mä annoin vaan uutta käskyä ja kävelin kohti ruutua. En halua että heti mokatessaan tulee mun luokse vaan saa nyt oppia että uudella käskyllä jatketaan hommia siellä "kaukana". Yritti tulla mun luokse uusista käskyistä huolimatta, mutta päätti sitten mennä uudestaan ruutuun. Edelleen paikka ei ollut se minkä haluan ja oli taas tulossa mun luokse. Uudestaan vaan käskytin ja niinhän se paikka sitten viimein löytyi. Tästä palkaksi palloittelua ja muutama toisto lisää, nyt löytyi paikka heti, eikä enää hakeutunut merkeille. Luoksetulon stoppia, ensin läpijuoksuja ja sitten yksi stoppi joka hyvä ja sen jälkeen vielä yksi läpijuoksu. Lopuksi tunnari. Jätin Nitan istumaan ja vein tunnarit n. 10m päähän. Jäin itse seisomaan puoleenväliin sivummalle jotta varmasti nään mitä siellä touhuaa. Oma oli kolmas oikealta. Nita meni tunnareille, haisteli ja heti oman ollessa kohdalla, otti varmasti suuhun, tästä isoot kehut. Nyt ei ollut ollenkaan epävarma, lisää vaan jotta saadaan tästä nyt varma liike!Demi aloitti tunnarilla, tein samalla tavalla kuin Nitan kanssa. Ekalla kerralla meni suoraan omalle joka oli rivin ihan vasemmassa päässä. Ei siis aloittanut oikeasta päästä haistelua mitä yleensä tekee. Kehuin tietysti hienosta löydöstä, mutta mietin, että mahtoiko nähdä mihin kohtaan sen oman vein. Päätin ottaa uudestaan, nyt vaihdoin vähän paikkoja. Uusi lähetys, lähti haistelemaan oikealta ja oman kohdalla merkkasi, haisteli vielä seuraavan ja sitten palasi oman kohdalle ja toi sen. Kehuin oman nostamisesta. Ruutua, ilman kosketusalustaa. Menin itse ruudun lähelle ja Demin jäi 10m päähän. Hakeutui ruudun oikeaan reunaan puoleen väliin, puoliksi ulkona, annoin hakea paikkaa mutta pyöri sitten ruudun ulkopuolella. Kävin näyttämässä oikean paikan ja uusi lähetys, nyt löytyi paikka.  Juoksutin sitten Demiä ruutuun lyhyeltä matkalta, paikka alkoi taas muistua kivasti mieleen. Niin ja pyysi seisomassa, ei istunut kertaakaan! Luoksetulon stoppia puun kierron kautta, treeniä treeniä. Seuraamista, paljon pysähdyksiä jossa alkoi muistamaan, että se perusasento olis hyvä ottaa aina kun pysähdytään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti