torstai 27. helmikuuta 2014

Pettymys on suuri

Tässä elettiin hektisiä aikoja Demin juoksujen johdosta. Käytiin viime viikon torstaina Espoon eläinsairaalassa ottamassa proget, perjantaina saatiin tulokset. Soitto Mäntsälään Dahlblomin Merjalle, parhaiden päivien pitäisi olla juurikin pe, la,su. Äkkilähdöllä siis perjantai iltana Turkuun ja laivalla Tukholmaan.

Reissu alkoi mukavissa merkeissä mutta päättyi suureen pettymykseen. En jaksa avata koko reissua, mutta Demi oli kuten aina mahtavaa matkaseuraa. Sen kanssa on niin helppoa matkustella kun  se ottaa asiat rennosti. Laivalla söi luuta ja nukkui. Demi pääsi jo neljännelle Ruotsin reisulleen ja sehän on jo oppinut että näillä reissuilla pääsee sänkyyn nukkumaan :) Ajamista tuli Tukholmasta yhteen suuntaan n. 550km, muutaman pysähdyksen kera. Vaikka matka oli pitkä niin hyvin se sujui kun pysähdyttiin välillä. Etelä-Ruotsissa kevät oli jo pitkällä, lämpöä oli koko reissun ajan +8 ja aurinkoista tai puolipilvistä. Pelloilla kasvoi jo ties mitä ja nurmikot oli jo ihan vihreenä.  Mökki oli ihana jossa yövyttiin ja uros ja hänen omistajat olivat todella vieraanvaraisia.

Uros on niin makea, voi että! Kesällähän me se nähtiin työnteossa ja muutenkin, mutta nyt päästiin viettämään enemmän aikaa sen kanssa ja kyllä se vaan mahtava on.

Demi ei lämmennyt urokselle, joten päätettiin sitten ottaa uudet proget. Ajettiin 1h 40min/per suunta eläinlääkäriasemalle, josta saatiin progetulokset tunnin sisään. Takaisin tullessa vielä toisen eläinlääkäriaseman kautta jossa konsultoitiin. Ruotsissa käytetään eri yksikköä progessa, joten Ruotsalaisten tulos ei meille suoranaisesti sanonut mitään ennen kuin eläinlääkäri avasi meille asiaa. Ystävällisesti soittivat Suomeen ja tarkistivat täällä otetut progearvot koska eivät meinanneet uskoa todeksi. Itse soitimme viellä Mäntsälään ja samaa sanottiin sieltäkin, eli juoksut olivat jo ohi! Olimme siis kumminkin liian myöhään liikkeellä ja koska nartut on erilaisia niin toisilla proget vaan nousee nopeemmin kuin toisilla. Sekä Suomessa että Ruotsissa oltiin ällikällä lyötyjä, mutta näin on. Pentuja ei siis nyt tule. Pettymys on suuri, odotukset olivat korkealla, mutta eläimiähän ne vaan on ei robotteja. Ja eläimet on yksilöitä jne.

Reissu itsessään oli todella mukava, Pian kanssa on aina yhtä mukava reissata ja kaikkea hassua aina tapahtuu :) Lopputulos ei tietenkään ollut se toivottu, mutta ei tässä muuta voi kun suunnata kohti uutta nousua.




1 kommentti:

  1. Niin totta - pettymys on suuri :(
    Mutta nenut kohti uusia seikkailuja ja seuraavaa kertaa :)
    Kiitos jälleen seurasta <3

    VastaaPoista